radue Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Salut,Acum un an mi-am luat un TV tunner modelul respectiv.Problema pe care o am este ca nu pot asculta radio cu el;i-am dat sa scaneze si nu mi-a gasit nimik.Am mai citit pe acest forum ca s-ar putea ca frecventele pe care le poate detecta sa fie numai pare ( sau impare, nu mai stiu sigur, dar cum au americanii ) si astfel sa nu pot asculta.Daca aveti vreo solutie pt problema mea va rog mult sa postati.Multumesc anticipat Link to comment
i0nutzb Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 nu ai spus exact ce model este, ce chipset are si mai ales ce soft folosesti... :)ps: antena ai bagat-o unde trebuie? Link to comment
radue Posted July 31, 2005 Author Share Posted July 31, 2005 L-am luat de la Ultra Pro, momentan nu imi incarca site-ul lor asa ca nu pot sa vad ce are in el.Scriu ce e pe cutie:Powerer by Philips advancea videoaudio decoderUses the avanced video ADC's for more excellent video qualityPHILIPS PAL TV tuner module built-inDual, Stereo, Mono modules supportedPCI Revision 2.2-compilantSoft-ul folosit este cel de pe CD-urile ce l-am primit odata cu tunerul:Asus Home Theather,TV FM Card 2.3.0.4Asus Power DirectorAntena este bagata unde trebuie Link to comment
nosferatu Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 Care antena e bagata unde trebuie?! Pt FM, TV-Tunerul are in pachet o antena..Pt televizor o folosesti pe cea de la cablu(impropriu spus). Link to comment
nosferatu Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 ma, da vechi e topicul asta..ups. :partyman: Link to comment
radue Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 probleam a fost rezolvata: am reinstalat inca o data driverul pt tunner dupa ce am reinstalat proaspat windows-ul si de atunci functioneaza...cauza nu o stiu dar nici nu ma intereseaza, important e ca functioneaza... :drinkers: Link to comment
Recommended Posts