Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Opel Astra - probleme motor

Guest adytzaxx

Recommended Posts

Guest adytzaxx

am si eu o mare problema...am vrut sa fac o liniuta cu un prieten si cand am plecat din loc, pe viteza 1 cu motorul turat s-a auzit un tzacanit groaznic si nu am mai putut schimba in treapta 2 pt ca, cutia nu mai cupla motorul si a inceput sa curga ulei din cutie si nu mai cupleaza deloc parca ar fi pe liber, bagata in viteza..daca poate sa imi spuna si mie cineva care este problema. Multumesc.

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

alta cutie. la asta e sparta camera de ungere si unul sau mai multe pinioane sunt rupte. asemanator am patit si eu la ursulet. am spart 2 grupuri de benzinar. pana la urma i-am pus unul de diesel care e si azi pe masina desi am vandut-o acu 3 ani. la mine un grup s-a spart din cauza ca s-a spart un rulment la roata iar prima patantie in timpul unui burnout.

Guest adytzaxx

este vorba de un astra clasic, am fost la un mecanic si trebuie cutia schimbata , multumesc pt. atentie

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines