Guest doctor_gsm2009 Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 va salut am si eu o mica nelamutire in legatura cu 2 finale audio de la un radio casetofon.iam dat finalele jos pentru ca sunt arese vreau sa le cumpar si nu gasesa asa ceva TA 8229K am gasit unele dar difeta unpik sunt asa TA 8229P. stiti cumva se potrivesc? multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relav Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 De ce vrei sa cutam noi pe net daca se potrivesc sau nu? Fa tu acest lucru !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lorik199 Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 da, merg inlocuite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest doctor_gsm2009 Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 pai vam cerut ajutorul ca sunteti profesori in lelcronica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Relav Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 Poate ca uni sunt profesori in electronica ( si nu in '" lelcronica" cu faci tu misto) dar nimeni nu are in cap toate informatiile din foile de catalog. Asa ca solutia este pentru toti sa cautam pe net si sa comparam daca se potriveste inlocuirea ce vrei sa o faci. Eu nu ti-am spus-o cu rautate dar vad ca ai inteles gresit mesajul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest doctor_gsm2009 Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 poate am inteles eu gresit dar vam cerut parerea pentru a compara finalele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest comfel Posted March 30, 2010 Share Posted March 30, 2010 (poate am inteles eu gresit dar vam cerut parerea pentru a compara finalele ) poti incerca TA8231l cu mici modif ia si comparale ca sa nu te superi cauta aici,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, http://www.digchip.com/datasheets/parts ... s_ta06.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.