Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegerea SURSEI

Guest bughy94

Recommended Posts

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Stefan

2

• ghimpe--

1

Top Posters In This Topic

daca dai un link cu o placa de baza si un proc de 65W nici mama omida nu stie ce placa video ai (daca mai pui), cate hard disk-uri si unitati optice, ventilatoare rami sistem de racire cu azot lichid, turbo intercooler s.a.m.ddaca tot investesti acum ceva bani zic sa bagi o sursa cu 450W reali si PFC activ, probabil o sa coste mai mult ca placa de baza.

Guest bughy94

daca dai un link cu o placa de baza si un proc de 65W nici mama omida nu stie ce placa video ai (daca mai pui), cate hard disk-uri si unitati optice, ventilatoare rami sistem de racire cu azot lichid, turbo intercooler s.a.m.ddaca tot investesti acum ceva bani zic sa bagi o sursa cu 450W reali si PFC activ, probabil o sa coste mai mult ca placa de baza.

placa video e integrata e un gma x4500, un hard, o unitate optica, 1 gb ram, un culer pe procesor, un ventilatoar pe carcasa si cam atat

La ritmul progresului in industria IT, se face un UpGrade de cel putin o data pe an. Printre singurele componente care sunt upgradate mai rar se numara sursele, asa ca, investe serios intr-o sursa de calitate si e posibil sa o folosesti si peste 10 ani, chiar daca vei schimba restul componentelor de cateva ori :rade: PS: nu te lasa "vrajit" de "waţi", o sursa Delux de 500W nu valoreaza nici macar cat un "six-pack". Financiar vorbind, o sa te coste cel putin 200lei :jytuiyu

Guest bughy94

La ritmul progresului in industria IT, se face un UpGrade de cel putin o data pe an. Printre singurele componente care sunt upgradate mai rar se numara sursele, asa ca, investe serios intr-o sursa de calitate si e posibil sa o folosesti si peste 10 ani, chiar daca vei schimba restul componentelor de cateva ori :rade: PS: nu te lasa "vrajit" de "waţi", o sursa Delux de 500W nu valoreaza nici macar cat un "six-pack". Financiar vorbind, o sa te coste cel putin 200lei :jytuiyu

deci eu am schimbat PC-ul de putin timp "cam de 2 luni" dar miam pus un procesor amd de 2,2 ghz si vroiam sa schimb doar procesorul, si cand am cautat la placa de baza procesoarele suportate numai acesta de 2,2 ghz am gasit pe net, celelalte nu le-am gasit. De aceea vreau sa imi pun alta placa de baza si un procesor nou. Sursa este buna, asta incerc sa spun..... DAca imi ajunge.... Si am aflat ca imi ajunge " Multumesc " ! deocamdata nu am un buget nelimitat sa imi iau un PC nou .. nici nu are rost