Guest bughy94 Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Salut, deci vreau sa achizitionez aceasta placa de baza ASROCK ..adica asta http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/asrock/g41c-vs/ ... si vreau sa iau si acest procesor dual core e 6300 de 2.8 Ghz... http://www.pcgarage.ro/procesoare/intel ... 0-ghz-box/. Ce sursa imi trebuie imi ajunge oare una de 450 watt ? Link to comment
Stefan Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 daca dai un link cu o placa de baza si un proc de 65W nici mama omida nu stie ce placa video ai (daca mai pui), cate hard disk-uri si unitati optice, ventilatoare rami sistem de racire cu azot lichid, turbo intercooler s.a.m.ddaca tot investesti acum ceva bani zic sa bagi o sursa cu 450W reali si PFC activ, probabil o sa coste mai mult ca placa de baza. Link to comment
Guest bughy94 Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 daca dai un link cu o placa de baza si un proc de 65W nici mama omida nu stie ce placa video ai (daca mai pui), cate hard disk-uri si unitati optice, ventilatoare rami sistem de racire cu azot lichid, turbo intercooler s.a.m.ddaca tot investesti acum ceva bani zic sa bagi o sursa cu 450W reali si PFC activ, probabil o sa coste mai mult ca placa de baza.placa video e integrata e un gma x4500, un hard, o unitate optica, 1 gb ram, un culer pe procesor, un ventilatoar pe carcasa si cam atat Link to comment
Stefan Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 iti ajunge si un 450W chinezesc, totusi iti recomand de la 52.52 lei in sus Link to comment
ghimpe-- Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 La ritmul progresului in industria IT, se face un UpGrade de cel putin o data pe an. Printre singurele componente care sunt upgradate mai rar se numara sursele, asa ca, investe serios intr-o sursa de calitate si e posibil sa o folosesti si peste 10 ani, chiar daca vei schimba restul componentelor de cateva ori PS: nu te lasa "vrajit" de "waţi", o sursa Delux de 500W nu valoreaza nici macar cat un "six-pack". Financiar vorbind, o sa te coste cel putin 200lei Link to comment
Guest bughy94 Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 La ritmul progresului in industria IT, se face un UpGrade de cel putin o data pe an. Printre singurele componente care sunt upgradate mai rar se numara sursele, asa ca, investe serios intr-o sursa de calitate si e posibil sa o folosesti si peste 10 ani, chiar daca vei schimba restul componentelor de cateva ori PS: nu te lasa "vrajit" de "waţi", o sursa Delux de 500W nu valoreaza nici macar cat un "six-pack". Financiar vorbind, o sa te coste cel putin 200lei deci eu am schimbat PC-ul de putin timp "cam de 2 luni" dar miam pus un procesor amd de 2,2 ghz si vroiam sa schimb doar procesorul, si cand am cautat la placa de baza procesoarele suportate numai acesta de 2,2 ghz am gasit pe net, celelalte nu le-am gasit. De aceea vreau sa imi pun alta placa de baza si un procesor nou. Sursa este buna, asta incerc sa spun..... DAca imi ajunge.... Si am aflat ca imi ajunge " Multumesc " ! deocamdata nu am un buget nelimitat sa imi iau un PC nou .. nici nu are rost Link to comment
Recommended Posts