menthorul Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 http://torent.ro/articol/157/65352/cany ... black.html seamana cu cel de aici dar este de 1 Gb si are fm... l-am alimentat din greseal la 3v si s-a incis; alimentarea a durat cateva secunde. era fara baterie si l-am alimentat cu un incarcator de telefon. functioneaza doar la 1,5 v..acum nu se mai aprinde. daca il pun pe usb, merge doar ca stick..fara radio, fara muzica..etc. se pricepe cineva? ce paote sa fie stricat / ars la el ? Daca nu am postat corect, rog un Moderator sa mute topicul. Link to comment
tv1 Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 Cat costa MP-3 player-ul ala nou in magazin ? Probabil 50-60 de lei .Nu-l mai repara nici macar producatorul.Daca era un Apple iPod te mai agitai, dar asa ...Solutia :La tomberon cu el ! Link to comment
elmar Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 daca doriti sa va mai bateti capul cu el cititi aici :http://forum.s1mp3.org/index.php?sid=56e3d58064dcf9814cc72ed18bb3e792 si aici:http://www.s1fw.com/ acolo spune cum sa reparati mp3 playerul in cazul in care ati alterat firmware-ul dar la d-voastra cred ca este altceva....dar daca doriti sa incercati si gasiti firmware-ul potrivit (care este in functie de procesor si display )trebuie sa fiti atent la ce firmware folositi ca altfel o sa-l faceti de nu-l mai recunoaste nici calculatorul in portul usb. Link to comment
menthorul Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 multam..daca tot am lasa totul stricat..si am lua cate orice altceva de-a gata, ca si nou ..nu am mai ajunge aici.. sa reparam/ diagnosticam..experimentam..etc..incerc sa il repar pana la punct de ireparabilitate..multumesc de sfaturi ! Link to comment
elmar Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 va mai dau o adresa:http://mympxplayer.org/dead-players-vf14.html. uitativa la :DEAD PLAYER RECOVERY GUIDE poate reusiti sa-l readuceti la ''viata''.Eu cred ca orice aparat merita reparat ... asta in funtie de timpul si rabdarea fiecaruia.(mai conteaza si rentabilitatea )dar pentru a face o resoftare nu trebuie decit timp ,pricepere si rabdare pentru a cauta firmwareul exact pt player.Si trebuie sa vedeti ce fel de procesor aveti pentru a cauta ce fel de soft trebuie sa folositi pentru a resofta player-ul.SUCCES!! Link to comment
menthorul Posted March 29, 2010 Author Share Posted March 29, 2010 resoftat..de 2 ori pana acum..o data inainte de a posta..si unul dupa ..dar acelasi rezultat..cred ca este ceva ars la el..cred ca intrarea , alimentarea..am sa mai caut..daca nu il decupez si ramane la stadiul de sub stocare ! Multam de sfaturi ! Link to comment
Mihai85 Posted March 29, 2010 Share Posted March 29, 2010 verificati alimentarea procesorului. din ce spuneti se pare ca mai lucreaza decat usb-transceiverul si flash-ul Link to comment
menthorul Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 gasesc undeva o schema? chiar si generica ? intreb asta pt. ca are resitoare si capacitoare mici ..imi scapa numele lor..dar au sub 3 mm Link to comment
elmar Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 aparatul sigur are procesor si memorie .astea sunt foarte importante in gasirea unei scheme(desi cred ca e aproape imposibil sa gasiti schema acestui mp3 player)dar puteti sa gasiti datasheetul procesorului si sa vadeti in ce pini se alimenteaza cu tensiune si pe urma vedeti ce piese sau ars. Link to comment
menthorul Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 playeru cu rezistorul suspect ars Link to comment
Mihai85 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 ai incercat sa-l strapezi sau sa pui un rezistor de val mica(cativa ohmi) sa vezi ce face? care rezistor ? vad unul negru care pare crapat Link to comment
elmar Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 cautati datele tehnice ale procesorului si vedeti in ce pini se alimenteaza ... pune-tii bateria si vedeti cu un aparat de masura daca ajunge tensiune pina acolo ... Link to comment
menthorul Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 am ceva rezistoare pe aici..dar nici unul de valoare mica..am sa fac un şunt Link to comment
menthorul Posted March 31, 2010 Author Share Posted March 31, 2010 gata, l-am rezolvat..s-au lipit pinii de la integrat..ireparabil..la coş:|se poate inchide ! Link to comment
Recommended Posts