chetross Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 SalutAs avea si eu cateva intrebari, daca se poate 1. Intr`un ipa400 daca se scot 1 sau 2 perechi de irf`uri mai trebuie facute alte modificari prin schema ?2. irf`urile trebuie imprecheate ? parca am vazut prin nishte post`uri ale lui Vasile ca nu ... Daca nu sunt imperecheate apar aceleasi probleme ca la bipolari ?Merci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vasile Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 SalutAs avea si eu cateva intrebari, daca se poate 1. Intr`un ipa400 daca se scot 1 sau 2 perechi de irf`uri mai trebuie facute alte modificari prin schema ?2. irf`urile trebuie imprecheate ? parca am vazut prin nishte post`uri ale lui Vasile ca nu ... Daca nu sunt imperecheate apar aceleasi probleme ca la bipolari ?Merci 1 Nu trebuie facuta nici o modificare in schema2 Ar fi bine ca cele cu canal N sa fie inperecheate intre ele si cele cu canal P intre ele, daca nu le imperechezi tot merge :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alint Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Am si eu o intrebare. Este adevarat sau e doar o impresie de-a mea ca IPA400 merge mai mult pe medii inalte si nu prea are bas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pid Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 din cate am vazut pe forum ipa 400 merge foarte bine pe bass vezi : http://forum.izatech.ro/viewtopic.php?t=5861 la ce spune uratuu eu abia astept tranzistorii finali... nu stiu cum se aude.. dar observ toate topicurile despre acest amplificator..... poate ne spune cine la realizat multzumirele sau nemultzumirile legate de IPA 400 eu cand am sa-l termin shi am sa-l testez o sa spun....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vasile Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Am si eu o intrebare. Este adevarat sau e doar o impresie de-a mea ca IPA400 merge mai mult pe medii inalte si nu prea are bas?Dece ti se pare acest lucru ? IPA 400 prrneste de la 4Hz :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vasile Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Depinde de ce piese pui pe filtrul trecebanda de la intrare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chetross Posted July 30, 2005 Author Share Posted July 30, 2005 Cu toate ca veti rade , eu intreb :Mos-fet`urile (hex-fet`urile) mai noi (irf240, 520, etc .. ) prezinta aceasi problema ca si antichitatile fet de genu bf 256 ? ( Ma refer ca daca pui mana pe cracii lor se belesc )Sau au protectii interne ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest emilus Posted July 30, 2005 Share Posted July 30, 2005 Fara suparare : Cite BF256 ai defectat, atingind terminalele ?? Mai ales ca de fapt sint JFET-uri ? Personal am lipit cu pistolul fara nici o precautie deosebita chiar MOS-uri de genul ROSxx care erau in detectorii de incendiu si nu au avut nici pe dracu'. Nu mai crede tot ce scrie prin carti ! O sera cit mai racoroasa!Emil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chetross Posted July 30, 2005 Author Share Posted July 30, 2005 Mersi sorteh.Emilus : n`am chef de contradictoriu, insa cineava a stricat destule 256`uri tinand degetele pe picioruse si am preferat sa intreb. De restu gen robxx nuj.Si n`am citit din carti . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
luc Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 ce spun aia prin carti referitor la descarcarile electrostatice ca pot distruge mosfeturile e adevarat,doar ca de vreo 20 de ani toate mosurile au protectie interna cu o dioda zener pe poarta-sursa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MasK Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 mai sunt cablaje pentru IPA400?..... ca am auzit ca pentru IPA800 nu sunt am facut shi eu comanda la unu shi nu mi-a venit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vasile Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 nu sunt momentan dar imi vin saptaman viitoare peste 100 de bucati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdi16 Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Si cat face una bucata cablaj ipa400?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vasile Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 30 lei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pid Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 kituri nu se mai fac?ca au disparut de pe site...si am si eu o intrebare. kitul era cu tot cu radiator sau fara? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts