Guest autel Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Buna!Am un spartan3 si vreau sa scriu datele pe platform flash din fpga. Am vazut ca platform flash si fpga sunt conectat printr-un jtag. Deci pot sa scriu serial pe TDO. Intrebarea mea este ca Jtag device-ul cum decodifica biti cititi prin TDO in adresa, date si CE si WE (intrarile in flash). Link to comment
Guest autel Posted August 4, 2010 Share Posted August 4, 2010 Pana la urma, mi am dat seama cum functioneaza interfata Jtag si care sunt codurile de instructiuni pentru a citi Id-ul si a scrie in memoria XCF02S. Am scris un program care utilizand portul paralel al calculatorului comunica cu interfata Jtag. Link to comment
Guest yeu1 Posted August 8, 2010 Share Posted August 8, 2010 Nu e mare lucru, Xilinx ISE face treaba asta foarte usor. Trebuie sa iti creezi un fisier PROM din fisierul bin si apoi sa il scrii in xcf02s. Tutorial oficial aici: http://download.xilinx.com/direct/ise9_ ... se9tut.pdf pagina 135. Succes! Link to comment
Guest autel Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Stiu ca nu e mare lucru cu tooluri de la xilinx, dar proiectul pe care am avut cerea sa fac un astfel de programas. Link to comment
picolo Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Salut,Nu prea inteleg ce intelegi tu prin "tooluri de la xilinx" dar sigur astea nu fac "programase".Si , stai linistit, nu chiar asa simplu.99% din cei care sunt pe acest forum nu stiu sa aprinda un LED folosind un PLD.PS: 99% nu stiu sa-l stinga.Parerea mea. Link to comment
Guest yeu1 Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Salut,Nu prea inteleg ce intelegi tu prin "tooluri de la xilinx" dar sigur astea nu fac "programase".Si , stai linistit, nu chiar asa simplu.99% din cei care sunt pe acest forum nu stiu sa aprinda un LED folosind un PLD.PS: 99% nu stiu sa-l stinga.Parerea mea.Da, dar pot sa invete. Trebuie doar citit manualul PLD-ului respectiv si starile default ale pinilor(99% nu stiu sa il stinga fiindca toata lumea crede initial ca led-ul ala e activ in 1, dar in majoritatea cazurilor e activ in 0). Link to comment
Recommended Posts