Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Scriere de la FPGA la Platform Flash

Guest autel

Recommended Posts

Guest autel

Buna!Am un spartan3 si vreau sa scriu datele pe platform flash din fpga. Am vazut ca platform flash si fpga sunt conectat printr-un jtag. Deci pot sa scriu serial pe TDO. Intrebarea mea este ca Jtag device-ul cum decodifica biti cititi prin TDO in adresa, date si CE si WE (intrarile in flash).

• 4 months later...
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• picolo

1

Guest autel

Pana la urma, mi am dat seama cum functioneaza interfata Jtag si care sunt codurile de instructiuni pentru a citi Id-ul si a scrie in memoria XCF02S. Am scris un program care utilizand portul paralel al calculatorului comunica cu interfata Jtag.

Salut,Nu prea inteleg ce intelegi tu prin "tooluri de la xilinx" dar sigur astea nu fac "programase".Si , stai linistit, nu chiar asa simplu.99% din cei care sunt pe acest forum nu stiu sa aprinda un LED folosind un PLD.PS: 99% nu stiu sa-l stinga.Parerea mea.

Salut,Nu prea inteleg ce intelegi tu prin "tooluri de la xilinx" dar sigur astea nu fac "programase".Si , stai linistit, nu chiar asa simplu.99% din cei care sunt pe acest forum nu stiu sa aprinda un LED folosind un PLD.PS: 99% nu stiu sa-l stinga.Parerea mea.

Da, dar pot sa invete. Trebuie doar citit manualul PLD-ului respectiv si starile default ale pinilor(99% nu stiu sa il stinga fiindca toata lumea crede initial ca led-ul ala e activ in 1, dar in majoritatea cazurilor e activ in 0).