Guest slasshh Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 Caut pe cineva sa-mi repare un difuzor descentrat. Imi poate da cineva un contact? Eventual si sa-mi spuneti daca ati lucrat cu respectiva persoana si daca face treaba buna. Sunt din Bucuresti, dar mai trec si prin Slobozia si Brasov destul de des.merci Link to comment
Guest viobio Posted March 26, 2010 Share Posted March 26, 2010 pe str.Franceza ,in spatele bancii nationale,venind dinspre Calea Victorieieste un atelier eu am reparat peste 15 difuzoare,inclusiv un difuzor cu excitatie din 1938acest difuzor nu mai avea membrana delocmergi cu incredereviewtopic.php?f=61&t=38709&start=15&st=0&sk=t&sd=a&hilit=unde+pot+repara+un+difuzor Link to comment
nichishoru Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 pe str.Franceza ,in spatele bancii nationale,venind dinspre Calea Victorieieste un atelier mergi cu incredereviewtopic.php?f=61&t=38709&start=15&st=0&sk=t&sd=a&hilit=unde+pot+repara+un+difuzorMesterul atelierului este de fapt o mesterita (Dna. Maria) foarte atenta si meticuloasa.Eu am refacut la ea difuzoarele de la niste boxe Unitra de 150w si a fost super OK. Link to comment
Recommended Posts