Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

intek m-110 plus

bogdan546

Recommended Posts

am o statie CB auto care a fost alimentata la 24v ,am gasit mai multi condensatori umflati si tranzistorul Q112 in scurt e-c altceva nimic nu am mai depistat.Acum emite dar nu pot auzi nimic in difuzor ,amplificatorul JF este bun ,integratul MC3361 se alimenteaza cu 6,8v ,dar nu se aude niciun zgomot de fond in difuzor . rog pe cineva care are experienta in depanarea statiilor de emisie-receptie sa ma ajute.

• Replies 4
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• bogdan546

3

• soi

1

• _adi_

1

Top Posters In This Topic

esti chiar sigur ca emite? incerarca sa inlocuiesti preamplificatorul de microfon cu alta sursa de semnal si sa o cuplezi direct la intrarea emitatorului propriuzis

atat timp cat este deschis tranzistorul final din partea de amplificator RF eu zic ca emite .Pe mine ma intereseaza de ce nu am zgomot de fond in absenta emisiei

am o statie CB auto care a fost alimentata la 24v ,am gasit mai multi condensatori umflati si tranzistorul Q112 in scurt e-c altceva nimic nu am mai depistat.Acum emite dar nu pot auzi nimic in difuzor ,amplificatorul JF este bun ,integratul MC3361 se alimenteaza cu 6,8v ,dar nu se aude niciun zgomot de fond in difuzor . rog pe cineva care are experienta in depanarea statiilor de emisie-receptie sa ma ajute.

Q112 sau Q211 era in scurt?