raveru Posted March 24, 2010 Share Posted March 24, 2010 am si eu o masina la care cand inchid trapa trebuie sa stau cu degetup pe buton daca a facut careva asa ceva sau stie cum se face o schema a da trebuia sa va zic ca daca ti apasat butonul la capat de cursa se opreste trapa iar ca sa o deschizi invers trebuie sa lasi butonul si sa-l apesi din nou.vreau sa fac chestia asta pentru ca daca montez alarma ea saraca actioneaza geamurile electrice sa le inchida dar trapa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo9hnf Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Vezi ca pe okazii se gasesc niste module care comanda geamul electric de la Logan, tot in ideea de a nu mai tine apasat in continuu. Apesi scurt - merge putin ; apesi lung - se duce la capat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fratello Posted March 25, 2010 Share Posted March 25, 2010 Am eu asa ceva; pentru detalii PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.