Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Setari IP router KONIG CMP12


MazyMan

Recommended Posts

Salutare, de curand mi-am cumparat un router CMP-KONIG12 si i-am dat si vecinului meu internet. Setarile le-am facut foarte usor, am intrat pe pagina routerului am setat ppoe si apoi numele si parola date pe provider, internet am pe AKTA C-Lung Muscel !Problema e urmatoarea : vreau sa am acelasi ip dat de Provider , acum am un ip dat de router ceva de genu : 192.168.1.100 si cu ip-ul asta nu pot sa ma conectez la serveru meu de cs , hub-ul de Strong si in plus pe Strong DC nu pot cauta apsolut nimic imi spune ca ip-ul meu e fals si imi da BAN ! Unde trebuie sa umblu sa pot sa am doar eu acelasi ip cum il aveam inainte sa am router ???cand spun doar eu ma refer sa nu afecteze pe vecinu cu apsolut nimic ! vreau sa chimb ip-u de acum 192.168.1.100 in ip-u asta 89.33.147.37 !? sunt incepator cu chestiile de retea / net !

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Eu personal nu cred ca porti, routerul da ip de retea asa cum ai acum 192..........La Strong vezi ca este o setare ,, GENERAL - CONNECTION SETINNGS si parca trebuie sa setezi passive ( mai mult ca sigur), asa trebuie sa ai daca esti in spatele unui router.

Link to comment
Share on other sites

lin setraile de strong dc vbezi ca ai o optiune unde trebuie sa iti bagi manual ipul extern , mai intai baga unde screiwan dupa care selecteza la network interface ..... , ipul tau

uite si o poza

Posted Image

pt serverul de cs banuiesc ca tot manual trebuie bagat ipul dar nu stiu cum ca nu joc cs

bft

Link to comment
Share on other sites

am rezolvat cu strongu! dar la UTORENT d c imi spune sa deschid un port ca altii sa se poate canecta ? ceva imi da cu eroare la utorent si nu stiu ce as putea sa-i fac ! ARE CINEVA VRO IDEE ? trebuie sa schimb si in setari la utorent ceva ?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

am reinstalat windows-ul (xp sp 3) si m-am lovit de aceiasi problema ( nu-mi cauta nimic in strong dc) am facut aceleasi setari ca si pana acum ( cele de mai sus ) si acum nu-mi gaseste nimic la search ! oare o mai fi o setare in plus de facut ? sau trebuie sa fac vro setare in router ?

Link to comment
Share on other sites

dai firewall-ul pe pasiv si lasa cateva minute DC-ul inchis, eu nu am avut never probleme cu porturile pe DC.in functie de router (majoritatea au acum) poti setat la DMZ ip-ul pc-ului tau, astfel ai toate porturile deschise.nu este o metoda sigura d.p.d.v al securitatii dar merge.

Link to comment
Share on other sites

pana la urma am aflat care era marea problema. am folosit pana azi strong dc++ 1.0 rc10 si am schimbat cu strongdc234 :jytuiyu parca .... si asta surpriza imi merge foarte bine la cautari si in plus parca si viteza e putin mai mare. La ala ma loveam de o problema. Cand descarcam vr-un film si era aproape de finish 99,0 % imi sarea de la 1 mb cat descarcam la 20 kb si asa imi faceam aproape la orice fisier. cu strongu asta vad ca nu mai face deloc asa, in plus parca si viteza e mai mare de la 1mb max cu cat luam vad ca ajung si la 3 mb pe acelasi hub ! multumesc mult de raspuns !

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Guest mirel87

Am si eu un router konig wnrout20. Mi-a mers f bn pana ieri... Dupa o pana de curent ce a durat circa 10 secunde nu mai mergea netu la laptop si nici la pc... pur si simplu nu se conecta pe absolut nimic. Eu am net prin modem si am scos cablu de la wan l-am bagat direct in pc si merge asa. Are ceva router si nu imi dau seama. L-am reconfigurat de n ori si tot nu merge.... Dak aveti idei?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines