mitik Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Buna !Va rog mult, stie cineva daca pot inlocuiun TDA6108 cu TDA6109?Nu gasesc schema de la 6109, am nevoie de 6108, nu am gasit si am cumparat 6109 si acum sunt nehotarit sa fac sau nu inlociurea, vinzatorul spune ca este mai bun dar nu sunt sigur.Va multumesc anticipat. Link to comment
vio2007 Posted March 23, 2010 Share Posted March 23, 2010 Nu am gasit datasheetul integratului. Schema de LG sasiu MC-049a cu TDA 6109. Link to comment
mitik Posted March 23, 2010 Author Share Posted March 23, 2010 Multumesc Vio !Am sa montez ce am gasit, apoi voi vedea.Dupa schema trimisa cred ca ar fi bun.Problema este ca nu am tv.ul acasa am luat doar sasiul, sper sa nu am surprize Este TV-ul soacre Multumesc!! Link to comment
mitik Posted March 25, 2010 Author Share Posted March 25, 2010 Buna Dupa ce am studiat schema 11ak19 a tv-ului in cauza cu schema trimisa de vio, am observat ca nu sunt compatibile integratele, au aceleasi functii dar nu sunt compatibile pin cu pin.Am mai cutat prin oras TDA6108 si am gasit in alta parte originalul, asa ca am rezolvat fara ca sa mai fac modificari cum era decis.Am rezolvat cel mai sigur si mai simplu.Multumesc tuturor care a-ti raspuns subiectului. Mitik Link to comment
Recommended Posts