xman Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 A cumparat careva radiatoare de la Conex ? Modelul ar fi: http://www.conexelectronic.ro/content/c ... 4x150.html M-ar interesa ce grosime are talpa, precum numarul si grosimea aripioarelor. Din poza le vad verticale. Asa sunt si in realitate ? O fotografie a radiatorului ar fi nemaipomenita. Daca nu stie nimeni nimic, le voi da 1 mail. Parca ii vad cum se pun sa masoare radiatorul Numai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csl1131 Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 e fix ca in poza aia.. fundul nu mai stiu cat are.. undeva intre 9 si 10mm, dar parca era fix 10mm..nu mai stiu.. ca nu mai am radiatoarele alea.. dar asa avea si poza aia e fix ca radiatorul.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xman Posted July 28, 2005 Author Share Posted July 28, 2005 Merci.Mai ramane sa cumpar cateva (6 de fapt) :mrgreen:Numai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.