Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

problema eagle switch to board

sz3bbylA

Recommended Posts

am facut o librarie in eagle cu niste punti redresoaream facut o schemaproblema e ca atunci cind ii dau switch to board ca sa imi faca cablajul nu am legaturile dintre componente la libraria facuta de mineam atasat libraria nu imi dau seama unde am gresit, poate ma ghidati un pic

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

am downlodat de aici libraria si vad ca merge ... se dezipuieste libraria in lbr la eagle si se vedein ea este o punte redresoaresi eu merg cu 5.7.0poate eu am alt eagle, dar am rezolvatam refacut symbol am reconectat pinii su padurile si gatatotusi nu imi dau seama de ce nu vroiaexista obtiunI la pinii aia si nu inteleg exact rolul fiecarui obtiunecind fac un symbol intr-o librarie pi pun un pin:direction :nc - neconectatin - intrareout - esireI/O - input outputOC - ???PWR - ???PAS - ???HIZ - ???SUP - ???CIN FAC CABLAJUL :DRC -> LAYERS - PROBABIL CUM E CABLAJUL - LA CE SE REFERA LA DUNGA ROSIE ???(PROBABIL GROSIMILE CABLAJULUI... ?)DRC -> RESTING - LA CE SE REFERA LA DUNGA ROSIE ???MULTUMESC,

Sint explicati in manualul de la eagleDirectionThe Direction parameter specifies the logical direction of the signalflow:NC Not connectedIn InputOut OutputI/O Input/outputOC Open Collector or Open DrainHiz High impedance outputPas Passive (resistors, etc.)Pwr Power pin (power supply input)Sup Power supply output for ground and power supply symbols

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines