Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

difuzor lw1203

sergiu mihoc

Recommended Posts

• Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Nu se mai fabrica! O sa apara pe viitor un inlocuitor "lw1205" dupa cate am inteles! :daDe gasit lw1203 doar SH poate, in magazin nu !

da.. am auzit si eu ca o sa aduca astia de la kon lw1205, inlocuitorul lui lw1203pacat, aveam nevoie de lw1203 :cry:

• 2 weeks later...

La bbrom pe sait apare LW1203 la pretul de 159 pe conanda on-line intra si intreaba daca mai au,de obicei daca apare in oferta il au,totusi intreaba.

mda, am vazut si eu ca apare pe sait, dar nu mai au.oricum am gasit alt difuzor, deci sa rezolvat. :limb:

salut. ce difuzor ti-ai gasit pana la urma?

ew1205 si driver comp25, am ajuns la concluzia ca nu are rost sa iau ceva de putere mai mare avand in vedere ca le folosesc mai mult in casa, vroiam lw12 ptr ca puteau fi folosite ca fullrange si nu imi mai trebuie subwoofer, dar asta e

cum se descurca ew1205? ca m-ar tenta si pe mine in niste sateliti. cu cati watti ai dat in el?

nu cu mult, dar ca satelit duce si 300watt (procesati), mai urmeaza sa-mi fac un sub cu lw1503inca nu miam cumparat difurile, dar am scultat live si cunosc cativa care au si dupa spusele lor e fff bun ptr pretul lui

Guest OCTAVIAN

am si eu doi sateliti cu ew1205 si comp 34, se aud frumusel. ce nu am gasit este un filtru , dar il gasesc eu pana la urma :freaza:

cursa dece e asa de mare?, lai bagat cumva pe bass?

Sunt puse pe fullrange-uri !Eram la ora de chinuit difuzoare ! :limb: ( dadusem "bassul" la +10db sa vad cum se comporta, bine sunetul era curat).La 200 W pe fullrange nu mi-as face prea multe probleme si cam 300W taiat pe la 60HZ! Acum depinde ce pretenti ai .Cu EW-1205 sunt echipate " BLUE TECH XPRO 12 " ( 40-20KHz ).

cursa dece e asa de mare?, lai bagat cumva pe bass?

Sunt puse pe fullrange-uri !Eram la ora de chinuit difuzoare ! :limb: ( dadusem "bassul" la +10db sa vad cum se comporta, bine sunetul era curat).La 200 W pe fullrange nu mi-as face prea multe probleme si cam 300W taiat pe la 60HZ! Acum depinde ce pretenti ai .Cu EW-1205 sunt echipate " BLUE TECH XPRO 12 " ( 40-20KHz ).
inseamna ca tot scoate ceva bass, eu o sa mai astept cateva saptamani, astept sa ajunga noul import cu LW-12 :nebun: 05, cine stie, daca pretul e ok poate poate, daca nu merg pe ew1205alex20alex poti pune niste poze cu fr-urile sa vedem cum arata?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines