Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Boxe spate

Guest ronix4000

Recommended Posts

Guest ronix4000

as vrea sa-mi montez niste boxe Alpine pe spate la un Fiat Bravo (monovolum) care are deasupre portbagajului un capac dintr-un fel de placaj subtire care se ridica odata cu usa protbagajului prin 2 sfori subtiri( sistem intalnit la multe alte masini). Problema e ca vreau sa va intreb daca acest capac necesita o dublare( ingrosare) in vederea montarii boxelor.Credeti ca va incepe sa vibreze daca il las pur si simplu asa cum e si montez boxele pe el???el acum are aproximativ 5 mm grosime.astept parerile voastre

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bogdi16

2

• micutu

1

Guest ronix4000

hello..chiar nu stie nimeni ce se intampla daca montez boxele acolo???? va rog mult daca aveti vreo idee...respunde-ti !!

Boxe sau difuzoare vrei sa montezi.De tinut o sa le tina da nush ce calitatea o sa aiba dak pui difuri, Dak pui boxe gata facute nsuh :lol:

Guest ronix4000

vreau sa montez pe acel panou niste boxe alpine pe 3 cai dar sunt destul de puternice si deaia imi fac griji pentru rezistenta panoului...

Iti recomand, din proprie experienta, sa inlocuiesti placa originala cu una facuta din MDF (pal) de 16-18 mm grosime si sa lipesti mocheta pentru boxe pe ea. O sa sune excelent. Eu asa am facut la o Dacie 1300 cu o pereche de Pioneer TSA 2510 si dacia are o rezonanta foarte proasta

Nu iti recomand sa schimb panoula acela cu MDF sau Pal ca dupaia cand deschizi portbagajul o sa faci culturism incercand sa ridici si palu ala de 18 mm.Incearca sa le montezi asa cum este si dak nu iti convine incearca alte posibilitati