vidax Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Adresez celor priceputi in acest domeniu urmatoarea intrebare: sunt acesti condensatori buni pentru filtre la incinte acustice? Am gasit pe net ca se incadreaza in categoria Sealed Metallised Paper Capacitor (MP).IMG_1147.JPG[/attachment] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandugeorge316 Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Salut.I-am vazut folositi intr-un amplif pe lampi (home made)dar si in filtre.Cei care i-au folosit cred ca sunt cei mai in masura sa-ti raspunda.Numai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zal Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Sînt buni, dar ar trebui sortaţi, că au toleranţă destul de mare. Ptr că au terminale solide merg folosiţi în serie cu consumatorul. Mai buni la caracteristicile electrice decît ei sînt cei tip MPP, MKT, MKS... au şi gabarit mai mic, dar au terminale mai subţiri, deci merg mai uşor în paralel cu consumatorul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahegyes Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Da, sunt buni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ex.escu Posted March 17, 2010 Share Posted March 17, 2010 Folositi cu incredere,dupa ce ii masurati cu capacimetrul;calitativ atat cei rdg-isti cat si cei rusesti sunt mai buni decat multi condensatori de pe piata desi au peste 20 ani.Unii sunt cu hartie uleiata (dielectric ),cautati de audiofili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.