Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

a luat cineva LCD Ampire 2x16 de la comet ?

Guest abarbu

Recommended Posts

• Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• aghora17

5

• Filipone

2

• MirceaM

2

• yo5oqa

1

Am luat eu, din fiecare tip cite unul, si toate sint compatibile HD; cu rutinele din PicBasicPro merg foarte bine asa ca ar trebui sa mearga si cu alea din CCS, cred...

Guest abarbu

inc ao rugaminte: de unde gasesc datasheet-ul pentru un LCD ampire AC162A YAB4H ?am cautat si nu prea am gasit nimic. am gasit o chestie care zicea ca are 14 pini si el are de fapt 16. si inca ceva: nu am gasit nimic despre delay-uri care am auzit ca sunt ceva mai mari decta la un HD44780 original

hm pe site-ul lor nu prea dau astia de la ampire, sau daca e pe undeva, e bine ascuns. la mine pe site este pus un datasheet pt lcd ampire.

Scrieti un mail la Comet si rugati-i sa va trimita datashitul la lcd-ul acela. Controlerul este compatibil HD44780 si este pe forum o succesiune de rutine pentru interfata pe 8 biti scrise in C pentru compilatorul de la http://www.picant.com dar poate fi adaptata.

Varianta II: Arhiva prezenta la adresa asta contine si codul sursa pentru afisaj, schema si bineinteles datashitul unui AC162B.

http://audio.orgfree.com/minicomputer/

dtasheetul la care m-am referit este perfect compatibil cu produsele de la ampire. nu va mai osteniti sa scrieti la comet, si asa sunt ocupati baietii.

Ampire 2x16 merge si cu CCS PIC C Compiler. As acorda o bila alba acestui compilator... Se pot defini si caractere semigrafice pentru a face un bargraph (progressbar), de exemplu. Merge. Daca vrei ceva exemple exact pentru acest compilator, spune.