Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Daewoo, Model DMQ-20D1TXT, chassis: CP-330

Recommended Posts

Salutare!La acest tv am deflexia prajita si nu stiu ce impedanta ar trebuii sa aiba.Am gasit prin ale mele o deflexie care pe linii are 2,3ohmi si pe cadre are 14ohmi, merge pusa aceasta deflexie?Schema acestui sasiu ar fi bine venita.Multumesc frumos!O zi buna!Astept!!!

• Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Apuca-te de alte montaje,baiete ca la 16 ani ai tai n-ai sanse sa devii depanator profesionist.In ceea ce priveste raspunsul meu ,nu te-am luat la misto,te-ai luat singur si daca mergi asa in continuare risti sa ajungi clown-ul rubricii de depanare.E un adevar nu ironie.Exact cum am precizat mai sus se intra in meniu service cu surubelnita.Adica:vrei sa reglezi dimensiune ori centrare pe verticala ,bagi surubelnita in semireglabilii din baleiaj vertical. ( VR302 si VR318 ) :101 :101 :101 P.S:Data viitoare sa postezi la incepatori.

Dupa ce am montat defelxie noua, partea de jos era cu 5 cm ridicata si din reglaje nu se putea aduce la normal, am inlocuit doi condensatori si verticalul s-a rezolvat este ok.Imaginea pe orizontala o am marita. Ce ar trebui facut?Precizez ca bobina este identica cu cea arsa, aceleasi impedante.

Condensatorul din pinul 4 al trafoo linii l-am schimbat, am pus 47uF...tensiunile sunt ok...Condensatorul de intoarcere linii l-am pus mai mic(in loc de 470nF am ous 360nF) si de geaba.

" Sufletul lu' Avram Iancu ". Acel cond din pinul 4 al trafului de linii este de 22mf / 160 volti, nu de 47 cum spui tu.Si altceva: cam miroase a sursa cu tensiuni anapoda daca spui ca dimensiunile H si V sunt modificate.