Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Daewoo, Model DMQ-20D1TXT, chassis: CP-330


Recommended Posts

Salutare!La acest tv am deflexia prajita si nu stiu ce impedanta ar trebuii sa aiba.Am gasit prin ale mele o deflexie care pe linii are 2,3ohmi si pe cadre are 14ohmi, merge pusa aceasta deflexie?Schema acestui sasiu ar fi bine venita.Multumesc frumos!O zi buna!Astept!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Apuca-te de alte montaje,baiete ca la 16 ani ai tai n-ai sanse sa devii depanator profesionist.In ceea ce priveste raspunsul meu ,nu te-am luat la misto,te-ai luat singur si daca mergi asa in continuare risti sa ajungi clown-ul rubricii de depanare.E un adevar nu ironie.Exact cum am precizat mai sus se intra in meniu service cu surubelnita.Adica:vrei sa reglezi dimensiune ori centrare pe verticala ,bagi surubelnita in semireglabilii din baleiaj vertical. ( VR302 si VR318 ) :101 :101 :101 P.S:Data viitoare sa postezi la incepatori.

Link to comment
Share on other sites

Dupa ce am montat defelxie noua, partea de jos era cu 5 cm ridicata si din reglaje nu se putea aduce la normal, am inlocuit doi condensatori si verticalul s-a rezolvat este ok.Imaginea pe orizontala o am marita. Ce ar trebui facut?Precizez ca bobina este identica cu cea arsa, aceleasi impedante.

Link to comment
Share on other sites

Condensatorul din pinul 4 al trafoo linii l-am schimbat, am pus 47uF...tensiunile sunt ok...Condensatorul de intoarcere linii l-am pus mai mic(in loc de 470nF am ous 360nF) si de geaba.

" Sufletul lu' Avram Iancu ". Acel cond din pinul 4 al trafului de linii este de 22mf / 160 volti, nu de 47 cum spui tu.Si altceva: cam miroase a sursa cu tensiuni anapoda daca spui ca dimensiunile H si V sunt modificate.
Link to comment
Share on other sites

Am rezolvat.Am infasurat niste spire pe un miez de ferita si am inseriat cu bobina de deflexie pe linii, acum imaginea este ok.Tensiuni aiurite nu sunt, toate tensiunile sunt in regula. Va multumesc frumos!!!

Link to comment
Share on other sites

Guest comfel

ce cod avea deflexia ta sau (imped h-v)..am si eu un tv de acest tip cu deflexia arsa ... ???????????????????????

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines