srdjan Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 cat de greu se repara baza de timp/baleiajul orizontal? am ochit un philips PM 3262 la un pret de nimic... se vinde pentru piese de schimb dar apar punctele si tipu zice ca reuseste sa le miste pe verticala cu functia de offset. osciloscopului ii lipseste "ambalajul" dar m-as incumeta la o distractie de genu... evident dupa ce imi vine primul osciloscop ca sa nu dau de problema ou/gaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
tv1 Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Service manual: http://rapidshare.com/files/268147350/P ... manual.PDF Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan Posted March 18, 2010 Author Share Posted March 18, 2010 mii de multumiri... daca mai este disponibil cred ca sar pe el Link to comment Share on other sites More sharing options...
blue Posted March 19, 2010 Share Posted March 19, 2010 mii de multumiri... daca mai este disponibil cred ca sar pe elEu am un osciloscop PHILLIPS pm 3260 cam cu aceleasi probleme si nu prea am avut timp sa ma ocup de el , probabil in zilele urmatoare i-i va veni timpul... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.