ANDRASONI LUCIAN Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Am un asemenea tv la care nu pot accesa meniul de instalare. Banuind ca este blocat in hotel mode am incercat sa intru in service mode cu secventa mute,m{ok},tv insa nu am reusit. Am rescris memoria 24c04 cu un dump care l-am gasit pe un site rusesc, fara nici un rezultat. Nu am telecomanda originala proprietarul mi l-a dat cu o telecomanda COM pe care nu se mai vede ce scrie [modelul], cu care spunea ca putea sa-l programeze cu apasarea succesiva a trei butoane,dar nu mai tine minte care si cum, nici eu n-am inteles de ce trebuiau apasate trei butoane, oare era ceva cod de security ca la philips? Daca are cineva o solutie i-as fi recunoscator, multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Marginean Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Mute,PP,OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANDRASONI LUCIAN Posted March 16, 2010 Author Share Posted March 16, 2010 Revin cu detalii despre acest tv.,procesorul este ST92T93J5B1/CZ,cu eticheta pe care scrie H01R01 jungle TDA8366, procesor sunet MSP3410,memorie 24W04CI si pe sasiu mai scrie STEREO PLUS. Am reusit sa intru in service mode dar nu exista nici o optiune pt. hotel mode. Deci problema este ca nu pot accesa meniul de instalare. Daca poate cineva sa ma ajute ii multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GYON Posted March 16, 2010 Share Posted March 16, 2010 Dezactivare HOTEL MODE:Press MUTE,YELLOW(IDEAL)and TV button to acces tuning mode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANDRASONI LUCIAN Posted March 17, 2010 Author Share Posted March 17, 2010 Accesarea meniului de instalare se face cu secventa MUTE,IDEAL{YELLOW},TV. Multumiri colegului GYON care m-a ajutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toni Marginean Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Nu te enerva! Ti-am trimis si tie schema de Watson FA5100. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tv1 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Nu te enerva! Ti-am trimis si tie schema de Watson FA5100.Te-ai trezit dupa doua saptamani sa raspunzi la un topic unde deja s-a rezolvat problema.Si ce au in comun Nokia model SP45H1 cu Watson FA5100 ? El nu putea sa ia schema de aici ? : WATSON FA 5100 link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.