Nemesis Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Salut. Are cineva habar cum ma pot folosi de fisierele de aici http://www.eserviceinfo.com/equipment_m ... ai_21.html sau de celelalte .bin -uri de pe site-ul respectiv ? Link to comment
sebi Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 le poti deschide cu ''power iso'' Link to comment
Nemesis Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 nope, am incercat chiar inainte de a posta prima data Link to comment
sebi Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 ce windows folosesti?eu am win.7 si nu-mi deschide mai incerc sa vad cum pot deschide si te anunt. Link to comment
Nemesis Posted March 9, 2010 Author Share Posted March 9, 2010 Acum postez de pe un xp. Dar nu vad ce treaba are windos-ul, ca oricum indows-urile nu stiu sa aibe incluse programe care sa poata deschide .bin . Link to comment
Stefan Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 am o intrebare: citesti binul cu scopul de a ...? ala cred ca dump pentru un receptor satelit --> o mica parte http://www.electronicstefan.lx.ro/ftp/Bin.pdf Link to comment
sebi Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 zice ca fisierul este gol(la mine) Link to comment
sebi Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 eu ma refeream la adresa postata de nemesis ca nu merge la mine,de la dv.il vad in pdf. Link to comment
Nemesis Posted March 10, 2010 Author Share Posted March 10, 2010 sebi, am verificat acum si link-ul meu merge .stefan_ro, nu trebuia sa fii chiar atat de exigent .incat sa-mi arati "celulele" .binului .Acum serios vorbind, am dat mail celor de pe site-ul ala si mi-au zis ca bin-urile alea nu-s arhive cu scheme (cum credeam eu) ci programe sau bucatele de programe gen dump .De schema receptorului Hyundai HSS 1160 NA nu mai intreb ca am intrebat deja in alt post...sau ooops, cred ca tocami am intrebat . Link to comment
MifTy Posted March 28, 2010 Share Posted March 28, 2010 1. windows se ia după extensia de 3 litere ca după sfânta scriptură, fără să verifice dacă e pus la mişto!!! (cine a prins vremea DOS-ului mai ţine minte cum schimbam extensiile ca să pară cine ştie ce exoticăraie de fişier, deşi era un ascii chior!!! sau ca metodă de ascundere a unor anumite fişiere... în unele cazuri eu mai folosesc şi azi treaba asta: unele forumuri nu acceptă .doc sau .pdf la ataşamente, dar acceptă .rar sau .zip. şi ce e mai haios e că dacă schimb extensia, fişierul e acceptat, deşi NU e nici .zip, nici .rar!!! )2. windows o să deschidă extensiile "registered" cu prima aplicaţie care va pretinde că e "extensia ei".3. există extensii comune mai multor programe, şi care n-au nimic în comun.ca în cazul de faţă: .bin-ul de pe eservice e un dump de eprom, iar în pc-ul lui nemesis extensia .bin e asociată media playerului, pentru că, întâmplător, aceeaşi extensie o au şi filmele svcd/vcd. Link to comment
Recommended Posts