Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Nipon -EC2175 cu jungla VCT 3831A C4


Recommended Posts

Salut in urma schimbarii bobinei de deflexie la Tv Tv Nipon -EC2175 cu jungla VCT 3831A C4 imaginea este marita cu circa 2 cm pe verticala. Imi poate spune cineva cum se intra in meniul de service la acest Tv pentru a micsora imaginea pe verticala?Ce telecomanda trebuie folosita pentru a intra in meniul de service? Din semireglabilul de pe sasiu nu mai merge micsorata imaginea. Cu multumiri

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 36
  • Created
  • Last Reply

VCT 3831A se foloseste la sasiul M35 sau M36. Pentru a intra in meniul de service, se apasa tasta CAPS apoi in maxim3 secunde, se apasa tasta REVEAL. Pe ecran trebuie sa apara primul meniu service PICTURE ONE. Cu tasta REVEAL, se trece in toate cele 5 pagini ale meniului service. Iesirea din service sa face cu tasta OK. In meniul PICTURE TWO la pozitia 6 HAMP puteti regla dimensiunea pe verticala. Telecomanda este NIPPON-SCHNEIDER NIP03ps. Din ce semireglabil ati modificat dimensiunile pe verticala?

Link to comment
Share on other sites

Salut multumesc pentru ajutor incerc sa caut o telecomanda cu acest cod. Am incercat din VR830 dar fara succes!! Am pus in locul bobinei arse o bobina identica cu acelasi cod dar care se comporta putin altfel decit cea originala si imaginea pe verticala este mai mare cu 2 cm. Cineva zicea sa inseriez cu deflexia pe vericala o rezistenta de 10 ohmi la 5W.

Link to comment
Share on other sites

Multumesc mult DepanatorTV pentru ajutor am rezolvat !!!. Telecomanda televizorului era cea de care aveam nevoie am rezolvat cu brio problema am coborit nivelul amplificarii de la 165 la 132 si acum totul este OK inca odata mii de multumiri.

Link to comment
Share on other sites

............ Am incercat din VR830 dar fara succes!! .......................

VR830 este semireglabilul ce regleaza tensiunile din secundarul sursei!!!!! Un reglaj incorect ,in sensul ca se maresc tensiunile secundare, duce la defectarea televizorului!!!! In functie de sasiul pe care il ai, tensiunea pe C835, trebuie sa fie 112v pentru sasiul M35(tub la 90 grade de 21"), si 135v pentru sasiul M36(tub la 110 grade de 29")
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Salut!Am si eu la reparat un asemenea tv care cateodata(la 3 zile sau in aceeasi zi)la pornirea din telecomanda tv-ul nu mai porneste,iar led-ul de stand-by clipeste.Dupa ce i-am scos capacul,cand l-am bagat in priza a pornit singur.Sursa este cu 44608p40.Am inlocuit sursa cu una UPS001,manifestarea a fost aceeasi.Cine ma poate ajuta?Multumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines