Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu pot instala programe


ari_panterra

Recommended Posts

folosesc momentan un desktop dual core ,1gb ram,.... cu windows xp ca se restarteaza de fiecare data cand incerc sa instalez un program.incerc sa instalez adobe reader si flash player fara succes.pc-ul e al unui amic care nu are habar de it.are cineva habar care ar fi problemele inculpatului?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

eu nu mai am pc,de aceea il folosesc(ma chinui) cu acesta,urmeaza sa-mi iau un laptopvirus nu cred ca are ,banui o problema de setare,ca idee am reusit f greu sa instalez yahoo messenger,cum....nu stiu dar l-am pacalit,acum mai trebuie sa-i dau teapa si cu adobe si flash :rade: :nas:

Link to comment
Share on other sites

am facut scanare cu bit,online, si-mi arata ca a sters cateva mii de viermi si alte natii de virusi dar au ramas 4 pe care nu-i poate sterge.cred ca va trebui sa reinstalez ''fereastra'' dar nu am niciunul pe acasa..... de salvat nu am ce sa salvez,pe el sunt doar cateva programe de duzina (playere,codecuri,etc).o idee ar fi sa incerc sa dau de fisierele respective si sa le sterg(cele virusate),dar cum? am incercat sa dau de ele si am reusit iar sa-i dau un restart :nebunrau: :sparge: :nas:

Link to comment
Share on other sites

daca e dual core cu 1g ram intra pe site la microsoft si dowloadeaza imaginea de windows 7 enterprise(32-bit) e valabil 3 luni ( si se poate si reactiva de 3 ori parca) :da Arzi imaginea pe un dvd si ai rezolvat problema

Link to comment
Share on other sites

Salut,

eu am desinfectat cu Kasperky de aici:http://www.raymond.cc/blog/archives/2008/12/11/13-antivirus-rescue-cds-software-compared-in-search-for-the-best-rescue-disk/ ,dar mai poti incerca Dr.Web LiveCD v4.44 sau VBA Rescue v3.12 .Ai link de download ,sunt free,dupa download se arde un CD ISO butabil.Downloadul si arderea CD iso de boot trebuie sa le faci pe un PS neinfectat ,se recomanda viteza optima 8x(8h).Mai poti scana cu acest program care este tot free.

Link to comment
Share on other sites

se pare ca dragutii de virusi mi-au ''potolit'' si unitatea optica,nu mai mi-o recunoaste.asta chiar ca e lovitura sub centura,partea buna e ca mi-am luat un laptop cu care pot sa ma lupt cu bacteriile :rade: :freaza: ce e de facut in situatia asta?sa descarc un windows pe laptop,si pe urma sa incerc sa curat tot de pe hard-ul desktop-ului(daca pot) si sa reiau procesele de instalare de la zero(drivere,windows,...)?

Link to comment
Share on other sites

ia scoate hardul, lasă unitatea optică la loc, bootează, şi vezi dacă o numără biosul...dacă ai splashscreen de bios, cum e moda mai nou, intrî întâi în bios şi dezactivează-l, şi dacă tot eşti acolo, asigură-te că tot ce e legat de harduri e pe "auto", pentru că alea sunt valabile şi la unităţile cd/dvd pe ide...dacă nu apare, şi eşti sigur de panglica ide şi de alimentare... felicitări!! :rade: o idee mai bună ar fi, dacă nu ai nimic de păstrat de pe hardul ăla, să conectezi hdd-ul la laptop cu un hdd enclosure pe usb, şi să-i ştergi partiţiile, şi mbr-ul!dacă asta te linişteşte mai mult, şi un zero fill pe tot hardul...

Link to comment
Share on other sites

Poate fi si virus dar la fel poate sa fie bulita si memoria. Am avut eu ceva experienta cu asa ceva acum 7-8 ani cu 2 placute de 64 MB ram; una era buna alta nu si ma miram cum de se tot bloca cand porneam cate-un joc sau vroiam sa instalez ceva etc.Nu strica sa-i dai si un memtest :da just ti be sure!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines