Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ceasuri bord din mile in km (vw golf 3)


badboycrys

Recommended Posts

am un vw golf 3 si mi-am montat niste ceasuri noi cu functia mfa. Merg perfect numai ca, consumul mi`l face in mile/galon si distanta parcursa tot in mile imi indica. As vrea sa modific sa imi apara distanta in km si consumul sa mi-l arate in l/100km. S-a mai intalnit cineva cu o asemenea situatie? Imi cer scuze in caz de nu am observat eu ca mai este un subiect la fel. Multumesc frumos

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Exista soft de programare functii bord care exact asta face, schimba mile-km, litri-galon, am vazut cum a facut cineva la un passat adus din anglia.Dar mai multe nu stiu, ce soft e ala, cum il cheama, intreaba la aia cu vw, atita stiu ca se poate. Din pacate nu exista si un soft de mutat volanul de pe dreapta pe stinga ! :rade:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Guest tays82

Probabil se poate reprograma cu VAG-Com. La VW dupa anul 1998 am facut asa ceva. Nu stiu din ce an e masina ta...

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Guest cr33py2000

Sunt si eu curios dak stiti cumva ce are in plus bordul cu mfa fata de cel fara, presupun ca are un integrat ceva, avand in vedere ca toate "chestiile" la masini sunt facute in masa si in functie de dotari lipseste cate un integrat/mufa/relee presupun ca merge adaougat si la bordurile normale (cele care au turometru si ceas) merg modificate ;-)

Link to comment
Share on other sites

Guest liviuvista

Poate sa-mi spuna cineva, tot pentru un golf 3, care este cipul/memoria care tine memorate informatiile pe baza carora se calculeaza consumul?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines