Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplif cu doua puteri?

Paollo

Recommended Posts

am o combina panasonic sc-ak17 model an 1999 . in actele originale scrie RMS THD 10% - 30W/6 ohmi si mai jos iesire continua 1Khz THD 1% iesire ambele canale DIN - 20W/6 ohmipana la urma are 30 Wati pe 6 ohmi sau 20Wati?pe 8 ohmi cam cat ar veni puterea? ceva in jur la 15Wati? banuiesc ca nu ar avea nimic daca ii leg un dif de 8 ohmi.

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paollo

3

• kappa_ii

2

• Dj_Dog

1

• Ciprian Alexandrescu

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

puterea max a combinei este de 30w dar cu distorsiunii destul de mari 10%daca o folosesti la 20 w o sa ai 1 % distorsiunieste bine daca pui boxe de 8 ohm pe ea ca o sa ai distorsiuni reduse dar shi puterea un pic mai redusa!!!

multumesc pt raspunsuri, inca ceva, am legat la o iesire un sal3040 si la maxim se simte destul de fain basu in plamani cu cutia in coltz iar boxele originale de la combina le-am pus in paralel pe cealalta iesire, dupa o jumatate de ora se incalzea radiatorul din ea destul de tare asa ca i-am pus un cooler de sursa pc si acuma nu se mai incalzeste.. ar putea totusi sa se arda amplifu chiar daca acuma nu mai e cald radiatorul?

Daca ai pus boxele in paralel ai injumatatit impedanta.De aceea se incalzea amplifu.Ai grija sa nu-l arzi.Depinde cat e de robust si cum merge pe 3 sau 4 ohm considernad ca e proiectat pentru minim 6.E bine daca ai pus radiator.Pune boxele in serie asa e mai sigur dar pierzi din taria sunetului....

in serie suna destul de rau.. am incercat, decat in serie mai bine ma mai risc cateva luni pana imi iau un amplif, ca le folosesc asa de cateva saptamani si inca nu e nimic ars :)..