Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa de baza porneste dar nu intra in bios ,nici bip nik


Recommended Posts

Saluttt!! am nevoie de niste idei si pareri in privinta a unei placi de baza sf2/661fx rev:1.1 de la acer care nu imi mai intra in bios si nici bipuri de eroare nu am monitor mort, porneste toata placa dar nik toate is testate si merg ok inafara de bios .Daca ar fi sai dau un upgrade de bios de pe discheta as mai ca ar fi o sansa dar nu am semnal pe monitor sa vad ce fac . Vreau sa vb. cu cineva carei meserias bun si care se ocupa cu asa ceva samii zica cam cei de facut . mss paaa :speriat :nas: :sparge:

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Daca placa de baza e cumva marca Elitegroup ECS sf2/661fx rev:1.1 (aceea de culoare violet) nu-ti pierde timpul cu ea, are mai multe defecte, BIOS-ul poate fi scris in EEPROM pe programator, nu-i asta baiul, ci si faptul ca super-IO-ul este afectat+alte probleme specifice acestei "marci" odioase.

Link to comment

Din pacate asa este Spirtfire exact cum zici tu cu culoarea ei se pare ca ai mai avut ocazia de deastea , am incercat orice posibilitate dar nici un rezultat . daca mut jumperul jp1 ( clear cmos ) si o pornesc n porneste ,tre sa pun inapoie jumperul ca sa o pot porni . Ma streseaza faptul ca nu pot detecta de ce nu pot face ca sa am bip de eroare . AA si inca ceva a zis colegul ca ar fi IO-ul ce este defapt acel lucru? Oricum va multumesc de interesul vostru . Uite va si arat si placa de baza poate va mai sare cate un iepure in fata si-mi mai spuneti cite ceva[attachment=0]e38561962-ac-8181xf5x0600x0450-m.jpg[/attachment]. Va multumesc enorm de mult ca ati avut interesul acesta .Rog si pe altii cu ideei proaspete . Tin sa mai specific ca nu se incinge nici o piesa , nu miroase nik,nici un condensator scurs sau umflat,feturile nu se incing. Multumesc mult si sami ziceti ce este IO-ul asta ca nustiu . paaaaa!! :cry: :cry: :nas: :speriat :sparge:

Link to comment

Scuzee ca team botezat spitfire :rade: !! ma dispera treaba asta cu placa de baza ,mai am una de la dell si tot exact aceeasi treaba am si cu astalalta . Nu inteleg fenomenul asta macar ceva-ceva tre sa fie defect .Daca era sa se incinga vreo piesa stiam ce sa fac dar nu se incinge absolut nik e ca si cum nar avea nimica ars .Nustiu ori ma las de calculatoare ori le ia mama dr. .Sunt precis ca ceva nui in regula daca amindoua au aceeasi chestie ,aceeasi treaba uite va mai arat niste atasamente si la astalalta . vreau cu orice pret sa descoper problema cu ajutorul vostru.Tin sa mai specific ca nu sunt singurul care are o asemenea defectiune cu placa de baza , am mai vazut baieti ca si mine cu aceelasi necaz -si nici ei nu pricep fenomenul... Sunt nevoit sa lucrez pe un jaf de calculator de la asus foarte vechi care lucreaza nonstop fara fite , merge super la ceea ce i fac si nare nici pe dr. , se pare ca tehnologia avansata a dat gres la capitolul(rezistenta ) se pare ca cele vechi sunt super tari dpdv al rezistentei . MS SI VA ROG SA MAI VENITI CU ALTE SUGESTI IN LEGATURA CU PLACA DE BAZA . poate o vom face impreuna , sau imi ziceti pe id meu de mess carei treaba mai bine si poate o sa dau weeb sa vedeti comportarea . paaaa!!! MS!!id meu este sile2288[attachment=1]New Arhivã ZIP realizatã cu WinRAR.zip[/attachment][attachment=0]New Arhivã ZIP realizatã cu WinRAR (2).zip[/attachment]

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines