Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

CI HIBRID 2x100 W

Guest emilus

Recommended Posts

Guest emilus

Salutari tuturor ! Am primit un CI hibrid care arata ca un STK, dar ceva mai mare, adica cam de 10 cm pe 6 ca si grosime de un cm de fabricatie bineinteles China. Tipul CI este AMP328 si nu necesita nici o componenta externa !! adica are numai pinii de intrare, iesire si alimentare max. +/- 44 V si care dupa cum scrie in documentatie si dupa masuratorile mele scoate cam 2x100W. As dori sa stiu daca a mai folosit cineva si stie cit este de fiabil si daca are protectii interne. Documentatia care il insoteste este in limba chineza si nu inteleg decit cifrele. Vream sa cumpar mai multe deoarece e cam inghesuiala pe ele si mi-e sa nu dispara dar as fi vrut sa stiu mai multe. Cel care le aduce spune ca a vindut peste 400 de bucati si ma gindesc ca poate este printre dv. cineva care stie mai multe. Cele bune, Emil

• Replies 15
  • Created
  • Last Reply
Guest aurel bolo

este o mare teapa , aveti grija nu dati banii degeaba, ptr. cei interesati pot spune ca n-am vazut o prostie mai mare ca acest "integrat"am desfacut unul si e facut cu componente discrete de proasta calitate iar transferul termic se face printr-o placuta de aluminiu de 1 mm grosime care e lipita cu superglue pe tranzistorii finali care si ei sunt de proasta calitate

Guest emilus

Multumesc mult pentru sfat,unul l-am luat deja, vroiam sa iau mai multe de asta am cerut si alte pareri. Sa inteleg ca pot sa-i desfac capacul de plastic ca sa vad ce este in interior fara sa-l distrug ?Emil

frate, zi un pret sa ne dam si noi seama ! si la AD Electrocom ( magazinul ala de langa Apaca) aveau odata o chestie din asta facuta pe cablaj , si semana cu un STK, dar era facut cu tranzistori si montajul nu avea capac, si era numit " inlocuitor de STK ! "

Guest aurel bolo

pentru cine vrea sa cumpere pe raspunderea lui asa ceva, pretul e de 210.000 fara tva ( de la oradea), dar eu nu as da nici 1 leu vechi pe el.imi pare rau ca trebuie sa dezamagesc pe cei care credeau ca dau lovitura daca achizitioneaza asa ceva , eu am vrut doar sa fac un bine .

mah, la 200 de mii nu cred ca iese ceva mai bun daca il faci acasa ... eventual ceva de putere mai mica dar fiabil...gandeste-te ca e cam 200 de mii un final 7294...fara nici o alta piesa...necazul mare la ala e racirea ...

Guest emilus

:cry: Imagini tocmai luni pot pune, am camera digitala dar este plecata cu fiul meu cu tot si vine luni seara. Eventual pot sa-l scanez !!!????? De mers merge bine, l-am testat, se incalzeste rezonabil, are aproape 60 de cmp suprafata de contact, chiar daca este de numai 1 mm grosime, ma interesa cit este de fiabil si daca este protejat intern, dar din raspunsul primit ceva mai sus m-am desumflat de tot. Pretul a fost 500 Klei plus benzina 100 de km plus o cafea si un suc pentru sofer. Emil

Guest emilus

Acum vad ca au mai aparut 2 mesaje pe care nu am apucat sa le citesc. Noua ni le aduce cine din Tg.Jiu care spune ca le primeste de la un tip care o data la citeva saptamini face un drum in Asia si aduce citeva geamantane cu chestii mici si scumpe, de obicei procesoare tv, bu, chestii din astea. Oricum de asta nu aveam si daca ma intreba cineva o incurcam !!! Multumesc pt. sfaturi, vroiam sa mai iau 10 buc dar mi-a trecut, cu toate ca la ureche suna bine.

Guest valentine146

am cumparat si eu 2 buc, inca nu le-am montat, costa 200.000 buc la http://www.audiotehnic.ro- Oradea, comanda prin posta. vreau sa stiu cum merg la cei care le-au montat si la ce tens le-au alimentat. Montajele sunt china produse de TATWAH ELECTRONICSFTY.CO BEIJING, firma este mare si cunoscuta, colaborare cu Texas instr. Usa, o gasiti pe internet- google

Guest valentine146

emilus spune concret cu cat l-ai alimentat, ce difuzoare ai folosit si ce sursa de semnal, cam care este puterea, dar mai multe detalii. eu o sa incerc sa montez in punte doua astfel de circuite

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines