Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Comparatie softuri

Flor

Recommended Posts

Salut Ce soft imi permite sa compar 2 programe relativ identice, scrise in hexa, cu diferente de bit intr-un octet? Am incercat cu IC-prog, cu Compar, dar nu mi-a iesit.Multumesc FlorP.S. Stiu ca exista si varianta de scos la imprimanta dupa care cu creionul, DAR...

• Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flor

4

• Cristiano

2

• CristianC

1

Top Posters In This Topic

E fabulos. Mi-a aratat imediat diferentele, cu rosu, adica sa vezi cum trebuie. . .Cum sa procedez ca sa scot la imprimanta cele 2 fisiere ca sa le pot studia mai usor ? Ca nu m-am prins..FlorP.S. Scuze. Trebuia sa incep cu MULTUMESC...

Nu cred ca are vreo optiune de a printa fisierele, pastrand si marcajul diferentelor. Incearca unul din celelalte 2 software-uri pe care le-am mentionat, eventual poti cauta si altele, sunt convins ca trebuie sa existe o gramada de astfel de programe, poate ca unul din ele sa aiba si optiunea pe care o cauti. Personal n-am avut nevoie, de cele mai multe ori folosesc programul pentru a detecta modificarile nedocumentate in codul sursa (deh, se mai intampla ca unii sa uite sa scrie in antet ce au modificat/adaugat in cod).