Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor....Telecomanda nepotrivita

Ciprian Alexandrescu

Recommended Posts

Am nevoiem de ajutorul vostru.Am un televizor Sony KV2184MT si am cumparat o telecomnda Ecotel compatibila de la Telezimex.Din pacate aceatsta nu merge cum trebuie ...butoanle fac bine contact dar televizorul raspunde aleator ....mai exact raspunsul nu e continuu ci cu intreruperi.Ma gandesc ca sunt diferente intre forma semnalelor cel transmis de telecomnda si cel care ar trebui sa fie transmis.Oare daca cumpar o telecomnda Com care costa cu 150.000 aceasta va avea mai multa acuratete.Multumesc :)

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flor

3

• Ciprian Alexandrescu

3

• niq_ro

1

• Cristiano

1

Top Posters In This Topic

Salut. Exista magazine specializate in vanzarea telecomenzilor. Cu cataloage cat cartile de telefon..Daca esti din Buc. du-te la Maica Domnului...Daca nu, sapa prin net de ex cu goog.., cuvant "telecomenzi", selectie paginile din RoEu am gasit 8440 si sapand prin adrese o sa gasesti sigur. Nu mai retin cine contra a ~10 RON+ evident costul ei ti-o aducea acasa, dar poti sa-i intrebi la telefon...Nu uita sa le spui tot ce scrie pe eticheta tv sau daca ai acces la cablaj, seria sasiului, tipul microprocesorului si al memoriei...Nu dau nume de firme, ca nu primesc cota parte de la nici una pt reclama...Flor...

Pai asa am facut am luat de la firma ecotel care vinde prin telezimex folosind baza lor de date cu modelul televizorului dar merge prost.Am fost la telezimex si au zis ca nu-mi dau banii inapoi dar ma lasa sa iau la schimb o telecomnda mai scumpa de la firma COM(firma cu alta baza de date). Ce sa fac? 10x :)

Pai asa am facut am luat de la firma ecotel care vinde prin telezimex folosind baza lor de date cu modelul televizorului dar merge prost.Am fost la telezimex si au zis ca nu-mi dau banii inapoi dar ma lasa sa iau la schimb o telecomnda mai scumpa de la firma COM(firma cu alta baza de date). Ce sa fac? 10x :)

Cum adica, daca produsul lor nu e bun, de ce sa nu-ti returneze banii sau sa nu-l schimbe cu altul bun? Mare nesimtire pe la vanzatorii din .ro ... oleaca de scandal, eventual si o sugestie la OPC n-ar strica.

Ceri cu patronu, scandal, OPC, ziare, sange ...Asta daca consideri ca merita .. Daca nu, si esti ceilalti romani, scoate banu', fraiere. FlorP.S.Nu vreau sa fiu rau, nesimtit sau altfel..Nu mi-ai gresit cu nimic. Nici nu te cunosc..Dar asa am reusit sa imi recuperez banii de la 2 magazineprimul de electronice, cand mi-au zis ca teminatia N este echivalenta cu H. Practic unu era SMD iar celalalt normalal doilea de pese auto...un senzor de frana...In conceptia mea cine plateste are dreptul sa fie informat si sa aleaga. De aia ii dau banii.

Pai nu cred ca telecomnda e defecta ca exemplar.....m-am uitat si se aprinde ledul infrarosu la toate tastele.Televizorul pare sa nu inteleaga semnalul complet.De receptionat il receptioneaza .Desi vanzatorul a afirmat ca exista garantie nu am primit decat lista de produse ca garantie(tatal meu a cumparat ....din pacate nu ajung eu totdeauna sa cumpar piese :( ).Voi vedea ce se poate face...... 10x:)

Atunci ii spui ceva de inselarea cumparatorilor. Ei trebuie sa furnizeze ce ai tu, cumparatorul, nevoie. Daca nu are catalog, net sau in lipsa potiune magica impreuna cu dansul traditional vaj-hat, tot se poarta Hary Potter sa nu iti ia banii. Ca si drumurile costa..