Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

pareri microfon!!


Guest ruben

Recommended Posts

am un mixer Behringer http://www.neurotica.org/drum/manuals/MXB1002.pdf pe care il folosesc cu 3 microfoane de 600 ohmi. as vrea sa imi cumpar doua microfoane Monacor EMG-610P http://www.monacor.ro/katalog/FLE/EMG610P.pdf . am vazut ca aceste microfoane au nevoie pt a functiona de o tensiune 3-9v DC. acum intrebarea e daca o sa le pot folosi la mixerul pe care il am , impreuna cu celelalte 3 microfoane.

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply
Guest dannyinthemix

Da poti sa l-e folosesti deoarece mixerul furnizeaza o tensiune pentru acest tip de microfoane, care s-e mai numeste si Phantom, vezi ca ai pe mixer un buton in dreapta, sub mufe de unde activezi tensiunea, dar trebuie sa folosesti cabluri cu mufe balansate.

Link to comment

Dupa datele din fisa tehnica acel microfon este slabut la frecvente joase (100Hz) redand vocea pitigaiat, iar cu un raport semnal/zgomot de 40 Db este catastrofal. Cumpara-ti un model decent sau foloseste o capsula electret de 1 leu si vei avea aceleasi performante..

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines