Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

MDF Vs. PAL

Guest djedd

Recommended Posts

• Replies 25
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paollo

3

• m4xx

1

• cristimm

1

• Bogdi16

1

Guest djedd

stiti cumva de unde pot procura niste material MDF pentru o incinta de subwoofer??

Da,la orice magazin (care se respecta) de profil.De ex in Timisoara,la Arabesque.Cred k mai au magazine shi prin tzara!

aceleasi depozite care vand PAL vand si MDF. insa de obicei se gaseste mai rar caci se foloseste mai putin asa ca probabil va trebui sa telefonezi la mai multe depozite. daca vrei doar pt. un sub intreaba daca vand si la 1/2 coala. daca iti aduc la comanda nu vei putea cumpara 1/2 coala :(

Guest ronix4000

si chiar merita diferenta de pret dintre MDF si PAL ??? credeti ca daca imi fac carcasa din PAL de 20 mm o sa se auda mai rau decat daca ar fi din MDF??? (carcasa o vreau pentru un subwoofer de 10")

Guest Vasile

O coala este in jur de 800.000 lei

Depinde cat de mare si cat de groasa.Eu am MDF de vanzare de 18mm cu 500 mii metru patratat. Avanajul este ca platesti DOAR efectiv cat duci acasa nu si resturile.....In aces pret intra si gaurirea la difuzoare si accesorii.Comanda minima este 1 m patrat
Guest ronix4000

pai gauri rotunde in MDF pentru un subwoofer de 10" tot la tine se fac???ca pe mine ma intereseaza MDF-ul puntru un subwoofer...

Guest djedd

O coala este in jur de 800.000 lei

Depinde cat de mare si cat de groasa.Eu am MDF de vanzare de 18mm cu 500 mii metru patratat. Avanajul este ca platesti DOAR efectiv cat duci acasa nu si resturile.....In aces pret intra si gaurirea la difuzoare si accesorii.Comanda minima este 1 m patrat
...ieftin...De unde esti?
Guest artboyalex

gaurirea se face foarte simplu ... FREZA :lol: ... poti s-o faci si cu pendularu' dar tre sa ai mana sa-l tai cum trebuie ... cu freza iese de fabrica !!! :lol: ...asta in cazul in care ia o freza respectabila cu dispozitiv pt. arc de cerc