Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

IPRS Baneasa - Amplificator Operational 108


Guest tpotecasu

Recommended Posts

Guest tpotecasu

Buna ziua!

 

Am nevoie de ajutor cu datele de catalog de la IPRS Baneasa pentru amplificatorul operational 108. Am mai multe intr-un sertar in diverse forme (de ex: ßM 108, ßMTJ 108N) si acum le-a venit randul sa le pun la treaba.

 

Ma intereseaza in primul rand:

 

- configuratia pinilor

- intervalul admisibil pt alimitare

- si curentul maxim pe iesire

 

Multumesc!

Tiberiu

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

βM108A/208A/308A sunt AO de precizie avand curenti de polarizare si tensiuni de ofset suficient de reduse pentru a evita compensarile de ofset.Functioneaza alimentate la tensiuni cuprinse intre+/-2V si +/-18V,pot inlocui direct AO βM201A/301A.Tensiunea de ofset= maxim 0,5mV,curent de polarizare =maxim 3nA,curent de alimentare :300uA.(β -Circuite integrate analogice Catalog)

Link to comment
Guest tpotecasu

Multumesc tuturor celor care mi-au raspus!Mi-ati oferit informatiile necesare pt aplicatia mea.Daca va permite timpul si aveti datele de catalog de la IPRS v-as ruga sa uploadati paginile scanate/fotografiate cu AO 108. Ar fi interesant de vazut care sunt diferentele intre diferitele modele de 108.Cu stima! TiberiuP.S.: Ar fi cu adevarat un lucru deosebit daca ar avea cineva cataloagele IPRS scanate. Eu le-am cautat pe net dar nu le-am gasit. Daca administratorii ar permite uploadarea lor ar ajuta foarte multi tineri ca mine.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines