Guest knupz Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 Buna ziua, Sunt nevoit sa apelez la cunostintele voastre in materie de televizoare.Problema este foarte simpla,acest tv de curand numai vrea de-a imagine prin portul HDMI sub nici o forma,inainte a mers fara probleme,nici cu consola nici cu pc-ul nu m-am putut conecta la el.Nu stiu ce sa fac,s-a prajit portul hdmi ? exista ceva de genu service reset? sau un update de firmware ceva ? Nu gasesc absolut nimic pe net.Am o mica nedumerire,langa portul hdmi este un port cu 6 pini aranjati cate 2 in 3 randuri,scrie pe el SRV,adica service only,se poate face ceva pentru un reset? eventual daca e cineva din buc si stie sa rezolve problema il rog sa ma contacteze.va multumesc. Link to comment
paull00 Posted February 22, 2010 Share Posted February 22, 2010 Partea de hdmi "prajita"din cauza conectarilor necorespunzatoare dintre aparate(macar unul din ele trebuie sa fie oprit)se poate rezolva doar prin schimbarea placii. Link to comment
Guest knupz Posted February 23, 2010 Share Posted February 23, 2010 O alta chestie importanta este ca daca il conectez la calculator "il" vede dar tot asa imagine nu primesc sub nici o forma.O alta treaba a fost cand am incercat sa conectez o consola la el,daca o lasam conectata prin hdmi la tv pt mai mult de 2-3 minute,tv-ul fiind pe cablu avea momente cand se "punea" singur pe hdmi statea 2-5 secunde si dupa aia inapoi pe la cablu.Revin cu o intrebare referitor la socket-ul SRV(3 randuri a cate 2 pini),exista posibilitate ca pe 2 dintre pinii astia sa fi avut un jumper ? de ex exact asa arata acest socket,acum nu nici un jumper nimic. Va intreb pentru ca mai demult cand m-am chinuit sa conectez un pc la tv (hdmi-dvi) e posibil sa fi umblat acolo(la modul sa scot jumperu) si numai tin minte daca a avut asa ceva sau am luato razna eu ) Si pe langa astea daca e sa fie cum zice paul,cam cat m-ar costa reparatia ? banuiesc ca nu e ieftin deloc.:( Link to comment
Guest musat florinel Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 HRISTOS A INVIAT!.Am un tv MYRIA MY 32735. pe ecran setarile apar clar,dar imaginea este foarte intunecata.Cand dau luminozitatea , contrastul si culoarea la maxim apare imagine bunisoara dar la miscarea imaginii apare pata ca si cum ar trage dupa imagine un voal fluturand Link to comment
calul Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Aveti display-ul cu trasee intrerupte . In functie de modelul dispay-ului aceste trasee se refac cu sirme subtiri . Ramine de detectat aceste trasee intrerupte si de refacut . Link to comment
Recommended Posts