Guest silviuspodina Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Am un hyundai sasiu dy300. Initial era dimensiunea verticala putin micsorata.Am incercat sa intru in meniul de service dar n-am reusit.(telecomanda normala)Asa ca am inceput sa schimb condensatori pe cadre.La un moment ceva s-a imbunatatit dar a aparut pe ecran cursa de intoarcere.Am tot cautat dar nu am gasit cam ce s-a putut intampla.am nevoie de ajutor.schema exista.va multumesc Link to comment
nostrom Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 La acest TV reglajele se fac cu ajutorul unei telecomenzi asemanatoare sasiului DY900dar se gaseste doar la Service Hyundai Reglajul dimensiunii verticale facandu-se cu ajutorul tastei 9 si Pr Link to comment
ionbel1 Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 Dimensiune mica se poate datora c-ului C308 1u;am avut multe tv-uri de acest tip cu defectul dimensiune mica pe verticala.Schimba deci C308 si ar fi bine sa-i schimbi si pe ceilalti din BV.Succes. Link to comment
tehtronics Posted February 18, 2010 Share Posted February 18, 2010 La acest TV reglajele se fac cu ajutorul unei telecomenzi asemanatoare sasiului DY900dar se gaseste doar la Service Hyundai Reglajul dimensiunii verticale facandu-se cu ajutorul tastei 9 si Prcolegul "nostrom" are dreptate-trebuie telec. de service, dar...merge si in felul urmator:-cu o telecomanda RC-5, faci legatura electrica(strap) intre pinii 1 si 11-apoi apesi tasta 9 si poti regla geometria-se defileaza prin meniu cu P+, P--se iese cu st-by sau oprind de la retea Link to comment
Recommended Posts