Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema router

Guest doarradu

Recommended Posts

Guest doarradu

Am avut un router linksys care intr-o noapte a crapat(ledurile au ramas aprinse),apoi mi-am luat unul ceva m-ai ieftin tp-link TL-WR641G care a mers cam un an foarte bine;problema e ca acum am aceiasi problema la calculator imi arat cablu de retea intrerupt.routerul nu il pot acesa,ledurile sunt aprinse toate indiferent cate cabluri am in el si stau aprinse nu mai palpaeintrebarea (rugamintea)mea este daca aceste routere mai pot fi reparate si care ar fi cauza defectiuni..TP-LINK ul este destul de eftin cam 100 ron dar LINKSYS am dat peste 300 ron nu inteleg oare pur si simplu sunt ghinionist?Mentionez ca primul s-a stricat cand in admosfera era o furtuna electrica dar cand inca acesta functiona perfect am scos cablul de intrare din el dar nu l-am indepartat de router (poate a facut camp nu stiu nu ma pricep) si cand l-am reconectat a doua zi...pauza nu mai mergea, al doilea s-a prajit aseara cand nu era nici un fel de ploaie (descarcari electrice)HELP-ME PLS

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines