Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv hyundai 20b9t59,sasiu 12.6

palcu ion

Recommended Posts

tv trasnit acum vreo 2-3 ani,reparat,acum a (re)venit cu procesorul .......A049 defect.am schimbat uP cu A049,A070,tv functioneaza ok dar singura hiba ar fi OSD care nu afiseaza decat ferestrele negrede mentionat ca face totusi comenzile chiar daca nu le afiseaza poate a intalnit careva dintre dv ceva asemanator...multumesc

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

n-a mai fost decat...jungla defecta!dar doar pe OSD,in rest ok.nu am intilnit !se pare ca tv a fost totusi trasnit din nou dar abia acum a venit la reparatmultumesc de sugestii,defectul asta te poate trimite pe o pista gresita,mai ales daca nu exista de proba pe moment NN

n-a mai fost decat...jungla defecta!dar doar pe OSD,in rest ok.nu am intilnit !se pare ca tv a fost totusi trasnit din nou dar abia acum a venit la reparatmultumesc de sugestii,defectul asta te poate trimite pe o pista gresita,mai ales daca nu exista de proba pe moment NN

V-am zis domnule Palcu? Acest defect este " fumat " de mine la acest sasiu, dar ma mira cum de nu a fost defect si receptorul de infrarosu in cazul dumneavoastra.Bafta si numai bine.

ca sa intelegem mai bine ceea ce nu intelegem:cand a fost traznit,acum 2-3 ani,a fost defect procesorul si senzorul IR,nimic altceva,acum procesorul si jungla si nimic altceva!

daca ati "fumat" atatea,dl.Robeert,poate reusiti sa dati o explicatie si sa o expuneti pe forum

ca sa intelegem mai bine ceea ce nu intelegem:cand a fost traznit,acum 2-3 ani,a fost defect procesorul si senzorul IR,nimic altceva,acum procesorul si jungla si nimic altceva!

daca ati "fumat" atatea,dl.Robeert,poate reusiti sa dati o explicatie si sa o expuneti pe forum

Astea eu cred ca se pot numi defecte tipice la acest sasiu ( in cazul cand acesta sufera o

" electrocutare " ). La mine unul tot ce a fost 12.6 " curentat " a fost lege: SDA5535 / A049, NN5198K si receptorul de infrarosu. Explicatia dupa parerea mea este ca " sunt foarte rezistente "

la traznete. Din acest motiv crapa tot in el. Repet, in ceea ce priveste defectul la NN5198 s-a manifestat identic ca la tine ( busita partea de insertii RGB pentru OSD si teletext ). Si cu receptorul de infrarosu, la fel, a fost lege.

O seara buna.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines