Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

O chestie interesanta despre BRIDGE

adi_0106

Recommended Posts

deci am inteles ca majoritatea amplificatoarelor cu iesire fata de masa pot fi puse in bridge - cu ajutorul unui montaj care se pune pe intrearea amplificarotuluidar 2 amplifuri puse in bridge pot sa lucreze si in bridge si stereo in acelasi timp ??? ceva de genul 2.1 ??? 2 - stereo si 1 - bridge-ul ???

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• adi_0106

22

• ICEMAN

15

• margarit2001

8

• csl1131

6

Guest balog

Ce e prostia asta.Doua amplificatoare nu pot lucra simultan si in bridge si in stereo trebuie ales ce se doreste.daca vrei si bridge si stereo foloseseste cel putin patru amplificatoare(2 in bridge pentru ampliful central si 2 stereo separat) si obti2.1

Ce e prostia asta.Doua amplificatoare nu pot lucra simultan si in bridge si in stereo trebuie ales ce se doreste.daca vrei si bridge si stereo foloseseste cel putin patru amplificatoare(2 in bridge pentru ampliful central si 2 stereo separat) si obti2.1

mai nea balog dar rau mai esti !!! ce sari asa pe mine ??? am intrebat nu am dat cu paru :evil: :evil: si explica afirmatia ..... eu am gasit in intructiunile unei staii auto ceva de genu: TRI - MODE OUTPUT - STEREO, BRIDGE, STEREO+BRIDGE

am gasit pe net un integrat cu 3 amplificatoare in el este un "2.1 in 1" daca pot sa-i spun asa!!! :lol: integratul sn tda 7497 shi este 10+10+18W

am gasit pe net un integrat cu 3 amplificatoare in el este un "2.1 in 1" daca pot sa-i spun asa!!! :lol:

integratul sn tda 7497 shi este 10+10+18W

asta e altceva - eu zic de 2 amplificatoare cu tranzistori

inca astept pareri cu tot cu explicatii

adi

ce nu intelegeai tu e conexiunea trimode

2 ampuri dau in conexiune bridge intr-un dif si fiecare la randul ei in alt dif

detalii ai aici de la mister elliot:

http://sound.westhost.com/bridging.htm

sa stii balog omu doar vrea sa invete, si ce a zis el acolo nu e prostie e doar realitate

a auzit bine

:d

Guest balog

Pai statia aceea are patru amplificatoare care le conecteaza.-cite doua in paralel -stereo-cite doua in paralel si apoi in bridge -bridge-doua in separate si doua in bridge - bridge si stereo

Pai statia aceea are patru amplificatoare care le conecteaza.-cite doua in paralel -stereo-cite doua in paralel si apoi in bridge -bridge-doua in separate si doua in bridge - bridge si stereo

balog minte :lol:de unde sa scoti 4 canale din 4 tranzistori ??? e vreo chema noua ??? :shock:

statia aia de care zici tu are filtru trece sus, trece jos, si poti sa o folosesti cum vrei, fie in mod stereo cu filtru trece sus, pt sateliti, fie brighe cu filtru trece jos, pt sub, cuvantul cheie e FIE, deci NU MERGE AMANDOUA SIMULTAN

Guest balog

Schema prezentata de colegul mai su este o prostie.la frecvente inalte defazate(stereo) pin aplicarea defazajului la intrarea amplificatorului se vor defaza si mai mult de vor ajunge in faza astfel ca efectul stereo este redus spre nul.

statia aia de care zici tu are filtru trece sus, trece jos, si poti sa o folosesti cum vrei, fie in mod stereo cu filtru trece sus, pt sateliti, fie brighe cu filtru trece jos, pt sub, cuvantul cheie e FIE, deci NU MERGE AMANDOUA SIMULTAN

nu ai inteles un detaliu - statia asta are filtre asa cum zici tu - dar functia se setea pt ambele canale (bridge) deci nu poti pe un canal sa bagi medii+inalte si pe celalalt canal sa bagi bass :wink: doar daca te apuci de demontat sa faci vreo manevra "ilegala" pe acolo :roll:
Guest balog

balog minte :lol:de unde sa scoti 4 canale din 4 tranzistori ??? e vreo chema noua ??? :shock:

Pai daca pui patru amplifuri in clasa A ajung 4 finali.Oricum e o prostie sa se foloseasca amplifuri in clasa A

nu ai inteles un detaliu - statia asta are filtre asa cum zici tu - dar functia se setea pt ambele canale (bridge) deci nu poti pe un canal sa bagi medii+inalte si pe celalalt canal sa bagi bass :wink: doar daca te apuci de demontat sa faci vreo manevra "ilegala" pe acolo :roll:
NU PE AMBELE CANALE, CI PE 2 STATII DIFERITE :!: :!: :!: una e pt sateliti, si una pt sub

Pai daca pui patru amplifuri in clasa A ajung 4 finali.Oricum e o prostie sa se foloseasca amplifuri in clasa A

:shock: :shock: iar ai zis-o :shock: clasa A la statii auto ?? la 1.5 mil statia ??? majestic ??? las-o moale nea balog - elliot explica fenomenu :wink: intrati pe site !!