Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv hyundai MODEL NR 21 K12 TXS

Guest mikeydima

Recommended Posts

Guest mikeydima

salut!am un tv hyundai MODEL NR 21 K12 TXS sasiu Z50.190-07 procesor tda 9345, la care mi sa ars filtru de banda.nu am avut decat unul ceva mai mare l-am pus si a mers cateva minute dupa care s-a oprit.aveti idee ce ar fi putut sa se arda?unde gasesc o schema?ms

• Replies 11
  • Created
  • Last Reply

salut!am un tv hyundai MODEL NR 21 K12 TXS sasiu Z50.190-07 procesor tda 9345, la care mi sa ars filtru de banda.nu am avut decat unul ceva mai mare l-am pus si a mers cateva minute dupa care s-a oprit.aveti idee ce ar fi putut sa se arda?unde gasesc o schema?ms

Ce intelegeti prin ,,FILTRU DE BANDA''?

Nu este nici "filtru de deparazitare"-practic sint doua bobine care impreuna cu niste condensatori formeaza un filtru de deparazitare si la nevoie , poate anula bobinele , pina rezolva defectul si face rost de altele .

Nu este nici "filtru de deparazitare"-practic sint doua bobine care impreuna cu niste condensatori formeaza un filtru de deparazitare si la nevoie , poate anula bobinele , pina rezolva defectul si face rost de altele .

Bine-nteles, pana la finalizarea reparatiei poate sa anuleze bobinele punand doua strapuri.

Eu am crezut ca se refera la filtrul de suprafata, 38,9 Mhz si nu intelegeam cum si-a dat seama ca este ars, a pus altul si s-a ars si ala :ras:

Filtrele de suprafata nu se ard. :ras:Prin el trece semnal, nicidecum tensiune.
Evident, de aici si nedumerirea mea (stiu ca prin el trece semnalul SVCC din selector in jungla)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines