Guest mikeydima Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 salut!am un tv hyundai MODEL NR 21 K12 TXS sasiu Z50.190-07 procesor tda 9345, la care mi sa ars filtru de banda.nu am avut decat unul ceva mai mare l-am pus si a mers cateva minute dupa care s-a oprit.aveti idee ce ar fi putut sa se arda?unde gasesc o schema?ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghita_cosma Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 salut!am un tv hyundai MODEL NR 21 K12 TXS sasiu Z50.190-07 procesor tda 9345, la care mi sa ars filtru de banda.nu am avut decat unul ceva mai mare l-am pus si a mers cateva minute dupa care s-a oprit.aveti idee ce ar fi putut sa se arda?unde gasesc o schema?msCe intelegeti prin ,,FILTRU DE BANDA''? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mikeydima Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 filtru de banda larga => http://www.metrafo.ro/produse/bobine/12 ... 56mh-0-18a Link to comment Share on other sites More sharing options...
zvasile Posted February 13, 2010 Share Posted February 13, 2010 unde gasesc o schema?mssasiu beko E1,schema este pe forumhttp://www.elforum.info/viewtopic.php?f=17&t=42697 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vas Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Schimba c-ul de filtraj 68m/400v ca e uscat.Din cauza lui sa ars bobina(nici nu am stiut ca se numeste filtru de banda larga) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBEERT Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Eu am crezut ca-i OZN, nicidecum filtru de banda. Asta este filtru de deparazitare. Cel putin " asa stiam eu ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
naetv Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Nu este nici "filtru de deparazitare"-practic sint doua bobine care impreuna cu niste condensatori formeaza un filtru de deparazitare si la nevoie , poate anula bobinele , pina rezolva defectul si face rost de altele . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBEERT Posted February 14, 2010 Share Posted February 14, 2010 Nu este nici "filtru de deparazitare"-practic sint doua bobine care impreuna cu niste condensatori formeaza un filtru de deparazitare si la nevoie , poate anula bobinele , pina rezolva defectul si face rost de altele .Bine-nteles, pana la finalizarea reparatiei poate sa anuleze bobinele punand doua strapuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumi_bv Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Eu am crezut ca se refera la filtrul de suprafata, 38,9 Mhz si nu intelegeam cum si-a dat seama ca este ars, a pus altul si s-a ars si ala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBEERT Posted February 15, 2010 Share Posted February 15, 2010 Eu am crezut ca se refera la filtrul de suprafata, 38,9 Mhz si nu intelegeam cum si-a dat seama ca este ars, a pus altul si s-a ars si ala Filtrele de suprafata nu se ard. :ras:Prin el trece semnal, nicidecum tensiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dumi_bv Posted February 16, 2010 Share Posted February 16, 2010 Eu am crezut ca se refera la filtrul de suprafata, 38,9 Mhz si nu intelegeam cum si-a dat seama ca este ars, a pus altul si s-a ars si ala Filtrele de suprafata nu se ard. :ras:Prin el trece semnal, nicidecum tensiune. Evident, de aici si nedumerirea mea (stiu ca prin el trece semnalul SVCC din selector in jungla) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBEERT Posted February 17, 2010 Share Posted February 17, 2010 Poate FI-ul din selector in jungla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.