Depanatoru Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 Stie cineva pe unde s-ar gasi potentiometrii multitura la un pret acceptabil - nu 500k cum sunt la Conex,Vitacom? Link to comment
Guest Vasile Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 de cate te intereseaza ? da-mi un link Link to comment
Depanatoru Posted July 16, 2005 Author Share Posted July 16, 2005 Valoarea nu prea conteaza 1k - 100kOhmi.Cantitatea cateva bucati,asta depinde de pret. E-Mail [email protected] Link to comment
Dj_Dog Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 man parca aveam eu cateva (vro 3 buc) de 100 kile (nu mai stiu exact) stiu ca erau de forma celor din selectoarele de canale la tv alb negru,daca le gasesc ti le dau tie. eu le luasem de la un magazin (IRUC sau cam asa ceva) de prin pipera de mult. acu s-a inchis acel magazin. aveau super preturi la piesemi-am luat un cond 60000uf/50v cu vro 30-40 mii acu vro 3 ani. Link to comment
Depanatoru Posted July 16, 2005 Author Share Posted July 16, 2005 Daca te referi la cei de acord,aia lunguieti si de culoare alba ,merci dar n-am ce face cu ei.Mie imi trebuie sa fie de tip potentiometru si cat de cat de calitate nu cum erau jafurile alea romanesti. Link to comment
Dj_Dog Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 k manoricum daca te razgandesti ti-i dau pe gratis ca nu am ce face cu ei Link to comment
dalu Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Daca te mai intereseaza da-mi un semn de viata. am de 2kohmi multitura , al firmei SPECTROL RELIANCE PRECISIONPOTENTIOMETER Link to comment
one Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 Am vazut la un magazin un mecanism multitura (reductor "planetar") care se atasa unui potentiometru. Avea o scala gradata. Cauta si astfel de mecanism, poate iesi mai ieftin. Asta era vreo 100k. Link to comment
Recommended Posts