Guest florin_o Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Salut !Lucrez la o tastatura senzoriala cu 16 taste realizata cu QT60168.Am si eu cateva intrebari pentru cei care au mai facut asa ceva :1.Cum ati rezolvat problema iluminarii tastelor ?2.Ce distante de citire ati obtinut ?3.Cat de mult influenteaza forma senzorului ?4.O gaura de 3mm efecutata in placa , in jurul gaurii fiind realizat senzorul poate afecta distanta de citire ?Va multumesc anticipat... Link to comment
bogdanm Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Stiu ca sunt offtopic, dar spune-mi te rog de unde ai facut rost de QT. Mersi ;) Link to comment
Guest florin_o Posted July 15, 2005 Share Posted July 15, 2005 Stiu ca sunt offtopic, dar spune-mi te rog de unde ai facut rost de QT. Mersi ;)Nici eu nu stiu exact , le-am primit de la cei de la care lucrez.Cred ca de la Farnell( la noi in tara comet este distribuitor ).O sa ma interesez si o sa iti spun luni. Link to comment
Guest lama Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 salut eu am luat niste QT110 de la Pro Tehno International SRL http://www.protehno.ro/ Care le iau tot de la Farnell Culmea ca am luat numai 3(trei)bucati si au acceptat si o comanda sa de mica. Link to comment
Arcer Posted July 19, 2005 Share Posted July 19, 2005 Am desenul cablajului original al sculei de dezvoltare de la Quantum in format pdf, dar nu stiu cum sa ti-l trimit. Link to comment
andiy Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Am desenul cablajului original al sculei de dezvoltare de la Quantum in format pdf, dar nu stiu cum sa ti-l trimit.Î?i creezi un folder pe FTP ftp://izatech:[email protected]/ si dupa aia scrii calea c?tre fisierul tau Link to comment
Arcer Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Am pus desenul pe ftp. Mai scriu baietii de la Quantum, sa pui cite un 10nF la masa pe pinul cald al led-urilor: http://www.qprox.com/faq/answer.php?for ... 3270276hph Eu nu stiu in schimb cum sa-i fac cutia ( adica mai precis marginile, ca fatza va fi o sticla sau un plexi )... Si iara nu stiu exact care-i treaba cu asta, ca-l setez cu QmBtn-ul, merge foarte bine, si dupa 24 de ore merge la fel de bine, dar daca deschid iarasi QmBtn-ul imi arata ca jumatate din taste au erori ( semnal prea mare sau prea mic ...). Setarile odata facute cu QmBtn-ul se memoreaza in cip? Si daca da, dupa aceea teoretic nu ar mai trebui sa mai umblu la setari niciodata? Link to comment
Guest florin_o Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Am pus desenul pe ftp. Setarile odata facute cu QmBtn-ul se memoreaza in cip? Si daca da, dupa aceea teoretic nu ar mai trebui sa mai umblu la setari niciodata?Teoretic asa trebuie , dar daca te uiti cu atentie in datasheet-ul lor ( pagina 16 , 4.8 Eeprom Coruption ) o sa vezi ca nu prea au incredere in eeprom-ul de pe chip-ul lor ( se face un back-up in flash , se testeaza un checksum dupa care poti restaura continutul eeprom-ului ).Daca folosesti interfata paralela nu prea stii ce se intampla pe acolo.Eu merg pe SPI... Link to comment
Recommended Posts