Guest Vladutz_by Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 vreau sa dau unei firme specializate sa imi faca un cablaj; am doar format dxf si bitmap stie cineva vreo firma care face cablaje dupa ceea ce ofer eu :?: :? Link to comment
Mircea Bartic Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 e posibil sa pot face eu, da cablajul sa vad ce anume vrei Link to comment
Guest Vladutz_by Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 silkscreen si solder mask ??? faci tu cablaje asa ? Link to comment
Guest Gherghi Dan Posted July 13, 2005 Share Posted July 13, 2005 daca esti din Galati si vrei cablaje in serie mica facute la ultraviolete adica cu negativ suna prietenul meu Titi 0742069045 face cablaje masa dar nu in cantitati industriale. Vb cu el Link to comment
Guest Vladutz_by Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 bun... am facut dupa ceva timp si gerberul acum sunt in cautare de o firma (nu pc bords) care sa imi faca cablaje de 4,5cm*4cm cu solder mask , silk scren si gauri argintate. Ma poate ajuta cineva ??? Link to comment
Recommended Posts