Guest alexander Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 tot eu, ala care va bate la cap ... acum vreau decat statie... am un cd-rom adaptat pt masina si l-am pus acum pe un rahat de cas pt audi din 1985 . nu este problema se aude bine pe niste carjuri domotec la 1 mil din mercur. acum vreau sa ramana cd-rom-ul si sa pun si io o statie pe un woofer de 200w de la kon si 2 medii si 2 inalte... acum io vazui la aia de la conexelectronic niste amplificatoare frumoase si cu specificatii bunicele... acum eu vreau un amplificator pe woofer si alt amplificator pe medii si inalte... si peste astea un corector... merge? Link to comment
bolek Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 tot eu, ala care va bate la cap ...nu este problema se aude bine pe niste carjuri domotec la 1 mil din mercur.merge?ce e din mercur??? :shock: Link to comment
Guest Vasile Posted July 11, 2005 Share Posted July 11, 2005 tot eu, ala care va bate la cap ... acum vreau decat statie... am un cd-rom adaptat pt masina si l-am pus acum pe un rahat de cas pt audi din 1985 . nu este problema se aude bine pe niste carjuri domotec la 1 mil din mercur. acum vreau sa ramana cd-rom-ul si sa pun si io o statie pe un woofer de 200w de la kon si 2 medii si 2 inalte... acum io vazui la aia de la conexelectronic niste amplificatoare frumoase si cu specificatii bunicele... acum eu vreau un amplificator pe woofer si alt amplificator pe medii si inalte... si peste astea un corector... merge? Intai ar trebui sa inveti ca sa vorbesti Romaneste ca eu nu am inteles nimic din ce ai zis tu acolo. Link to comment
Guest bunoara Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Cat esti dispus sa dai pe o statie 4x40 cu egalizator pe 7 octave, speciala pt auto, micuta, frumoasa? Link to comment
luc Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 iti dau2*200,2*100,si una de subwoofer 300w. Link to comment
Recommended Posts