mishy Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Am cautat pe tot internetu' asta o schema de consola dj asa cum ar fi consola Hercules....Nu are cumva, cineva schema consolei?sau eventual un link, ceva, orice....? :cry: :shock: Link to comment
Haralambie Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 Tu vrei sa iti faci o consola de DJ ??? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Eu zic ca va fii o munca titanica :wink: Link to comment
Mircea Bartic Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 candva am vrut sa ma apuc sa modific o tastatura de PC pentru a putea da comenzi la un program numit Traktor, dar am renuntat din lipsa de timp.totusi, cred ca modficarea este posibila :wink: Link to comment
mishy Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 da, de ce, timp si rabdare am......numa bugetul...... Link to comment
Mircea Bartic Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 ai nevoie de o tastatura de sacrificiu :wink: Link to comment
mishy Posted July 10, 2005 Author Share Posted July 10, 2005 bine dar eu am intrebat daca cineva are vreo schema de consola dj care poate fi conectata la pc (eventual consola Hercules)! :? :( Link to comment
Recommended Posts