Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

pini mufa serial

Guest

Recommended Posts

• Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ghettoman

3

• adi_0106

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

pinii cum sunt numerotati pe mufa pe care ai cumparat-o (cum scriu cifrele pe plasticul mufei) sunt sigurat bine :!:

nu am cumparat d ela conex dar am cumparat din multe alte partzi...acolo e vorba d e matritza nu cred ca ii produce conex-uloricum i-ai pune nu itzi bubuie placa...cine tzia zis chestia atsa?...eventual nu itzi va merge montajul

Guest balog

Daca mufa o folosesti la inlocuirea celei vechi nu e absolut nici o problema. Problema apare daca vrei sa faci un dispozitiv care sa il conectezi la calculator, asa cum e pe siteul prezentat de tine.Pe schema aceea mufa este privita din fata si nu din spate asa cum ar trebui, asa cred(nu am cercetat amanuntit).

daca nu ai cercetat atunci de ce mai postezi? :wink: mufa de acolo e o mufa mama privita din fatza (sigurat).din fatza adica privita din partea care va intra in mufa tata a portului serial al calculatorului

risc sa imi bubuie placa de baza

nu cred ca bubuie..... eu stiu pe unu care a facut o menevra "ilegala" la portu` paralel (ala unde se bagau imprimantele vechi) si s-a ars numai portu` adica nu mai venea tensiune etc.....dar placa de baza functiona :roll: