Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

pini mufa serial


Recommended Posts

  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Guest balog

Explicatia dintre diferentele de notatii sunt datorita.--Tipului dispozitiv receptor sau emitator)--mufa mama sau tata.--vizualizare din spate sau din fata.

Link to comment
Guest balog

Cum sa nu se schimbe cind o privesti din fata si din spate.Trage tu un text pe o foaie transparenta si citeste-o de pe partea cealalta, nu cred ca literele vor ramine in aceiasi pozitie(litere-pini).Mufa mama sau tata ma refer din punct de vedere Receptor-emitator semnificatia pinilor si nu numerotarea lor

Link to comment

tu de curiozitate ai "pipait" vreodata o asemenea mufa?

puneo asta in oglinda :lol: :lol:

Posted Image

 

si mai lasa perlele....nu stii taci din gura....sau cel putzin eu asha fac :twisted: oi fi si eu prost si pe linga...dar nu las sa se vada :lol: :lol: e si vorba aia... "de taceai filozof ramineai" :wink:

 

p.s. asha mam inervat de am facut acuma poze la o mufa....asa a insemnat sa iau un bax intreg de pastile "anti-lene" :oops:

Link to comment
Guest balog

Imi pare rau dar se pare ca esti orb nu vezi ca la mufa din stinga pinul 1 e in dreapta iar la cea din dreapta este in stinga desii cred ca este aceiasi mufa(pozata din fata si din spate). (totu depinde cum o privesti-la fel depinde cum este exemplificata in schema din fata sau din spate - pe schema electrica ordinea de numerotare variaza exact ca mai sus)Se vede ca nu ai facut scheme cu asemenea mufe si care nu erau NUMEROTATI pinii(pe schema- ci doar o poza a mufei si cu firele care vin legate), altfel iti puneai si tu problema ca colegul de mai sus.'De taceai filozof ramineai' este foarte valabila in cazul tau.Din pacate multi se baga in seama sa ca tine sa critice pe unii si pe altii fara sa isi vada lungul nasului.Te-ai enervat degeaba ca sa nu zic de ce..

Link to comment

dar cele scrise pe plasticul mufei nu se schimba...potzi s-o privesti din spate fatza...poate sa fie mama, tata etc

 

CELE INSCRISE PE PLASTICUL MUFEI

 

asta am scris eu mai sus...tu vezi ca in loc de pinul 1 apare pinul 5 daca intorci mufa?ma refer la scrisul pe plastic sau contact electric...

sa lipesca mufa pin la pin...asta era ideea...adica pinul 1 din schema la pinul 1 inscris pe mufa...etc...

asta il nedumeera pe el

 

am facut la scehme cu mufe deastea incepind cu cabluri null modem pentru updatat softuri in receievere , jtaguri , pina la interfetze phoenix de programat cartele si interfetze season :wink:

sorry man..dar ori esti obosit ori ai QI <= 80

Link to comment
Guest balog

Pai el era nedumerit ca pe schema pini apareau invers fata de pini de pe spatele mufei de legatura, si se intreba daca nu este o greseala in schema.Nu este nici o gresala(asa cred) diferenta apare ca pe schema mufa este privita din fata si nu din spate acolo unde se face conexiunile.Problema e ca te bagi in seama fara sa analizezi atent ce vrea colegu.Adica vorbesti total pe linga subiect.Si pina la urma urmei nu te mai baga asa in seama fara rost si ii faci pe altii prosti si te enervezi fara rost.

Link to comment

pai si eu c eiam zis?...iam zis sa respecte ceea ce scrie pe mufa :wink:problema este ca tu ori ai citit printre rinduri ce am scris eu ori...vezi mai sus.iar bagatul in seama lai facut tu....ca peste tot de altfel...fara sa il ajutzi cu nimic...numa sal bagi si mai mult in ceatzaeu i-am dat solutzia simpla...lipeste exact la pinii care ii scrie pe mufa ca asha e bine...nu lam luat sal invirtesc ba din fatza ba din spate ba din lateral ba de sus...ba ca e mama ba ca e atta ba ca e vecin...etc :lol:

Link to comment
Guest balog

Era mai bine 'Daca Taceai Filozof Ramineai'Asa isi mai pierde omu timpu cu deastia ca voi, carora va place sa contraziceti pe altii ca sa aratati cit sunteti de desteptii si altii cit sunt de prosti.

Link to comment

Era mai bine 'Daca Taceai Filozof Ramineai'Asa isi mai pierde omu timpu cu deastia ca voi, carora va place sa contraziceti pe altii ca sa aratati cit sunteti de desteptii.

eu astept sa mai citesca cineva ce s-a scris aici si sa deduca el cine a fost pe linga.tot nu ai realizat ca ai citit printre rinduri?sau nu ai inteles despre ce vorbeam? mai repet odata?CELE INSCRISE PE PLASTICUL MUFEI NU DIFERA NICI DACA TE UITZI LA IA DIN SPATZIU@rares_vintea tu te-ai lamurit pina la urma?
Link to comment

Cum sa se schimbe numerele domnilor? Cel mult se schimba unghiul din care le vezi... cand intorci mufa pe dos (in oglinda) de aceea vezi Pin 1 in dreapta sau in stanga... dar numerele nu se schimba nicidecum.

 

Uite ca am mai umplut forum-ul cu un post inutil...

Link to comment
Guest balog

Bai ghettoman problema ta este ca ne crezi prosti de dam in gropi astfel ca dupa inteligenta ta noi am crede ca numerotarea de pe plasticul din fata si de pe dos ar fi diferita.Noi am discutat despre altceva...Oricum stii 'Nu e bine sa te pui cu prostu ca are mintea odihnita'Am umplut forumul asta cu prostii ca doi prosti care se bat cap in cap si fiecare vorbeste altceva fara sa se vorbeasaca nimic in comun.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines