Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panasonic M9000 VHS nu vrea pornire...


Recommended Posts

Daca a mai avut cineva modelul asta de camera vhs si culmea , i-sa intamplat acelasi lucru il rog sa-mi dea si mie un sfat sau o rezolvare Dintr-o data , fara nici un avertisment , nu mai vrea sa porneasca , face doar un "bazz " scurt ,insotzit de apronderea ledului de "on" pt doua sec dupa care .... :roll: pace si liniste. Sansele sant mici dar este de datoria mea sa incerc o rezolvare "home". Stiu, o sa ma expediatzi cu ea la un centru specializat numai ca acolo or sa ma jupoaie si la ce vechime are bunicutza asta de camera chiar ca nu merita . Asa ca, daca ma putetzi ajuta sa ii dau de cap v-as ramane vesnic indatorat . Pot reveni oricand cu alte detalii despre "mofturile dansei"! Astept pareri si o eventuala idee salvatoare !

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Dupa o vreme orice lucru are un capat , si de cele mai multe ori chiar doua ! In cazul meu si al camerei mele primul capat a fost cand m-am apucat de ea si al doilea, desi mi-a venit greu sa cred , a fost acum 10 minute cand am renuntat sa mai caut .Deci , intr-un final o concluzie ar fi sa o duc la un service specializat in domeniu si sa sper ca o sa cada pe niste maini dibace. Multzumesc de tip's niq_ro !!!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines