Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ELECTRONICA MEDICALA


Guest andries_andreea

Recommended Posts

  • Replies 20
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

10 electrozi pe creerash amplifuri cu op-uri pentru milivoltzi si ori un sistem de parghii pe hirtie cu indigo ori nsite capete termice pe hartie termica sau o interfatzare pe port seerial/paralel/usb pe calculatorsfatul meu.....stai cuminte :wink:

Link to comment

Nu ma pot abtine sa nu izbucnesc in ras! Cum... sa vanda si aparate EEG? Poate cu opamp cu tuburi electronice... ca sa coste eventual mai mult proiectul! :shock:PS: Nu erau uV (mV pare prea mult, evident nu daca inmultim cu 10^(-3))?

Link to comment

p.s. vrei sa vinzi si deasta? :lol: :lol:

ia uite ce a scris in alt post

SUNT STUDENT IN ANUL V.AM NEVOIE DE SFATURI IN CCEA CE PRIVESTE DOCUMENTATIA PT REALIZAREA UNUI APARAT MEDICAL 'EEG'.CA PR DE DIPLOMA.MULTUMESC.

mai mult nu pot sa zic, pt ca nu stiu nimic despre subiectul asta....doar ca iti trebuie ceva amplificatoare de semnal de zhomot foarteee redus, si distorsiuni foarte reduse, si ceva care sa iti imprime pe hartie sau pe calculator sau pe orice unde sa poti vizualiza datele...parerea mea e ca amplificarea se poate face, dar mai greu e cu "scrierea" datelor
Link to comment
Guest Vladutz_by

p.s. vrei sa vinzi si deasta? :lol: :lol:

sunt interesat de scheme de ceva aparate medicale astfel incat sa le pot produce :)
Link to comment
Guest mister_rf
Guest Vladutz_by

itzi dau eu o schema de tomografun siemens spiral cu timp de achizitzie de 3 secundete costa 1000 de euro manualul de reparatie (3 volume)te intereseaza?

dupa ce am dat un search am descoperit ca e plin netu :)
Link to comment
Guest mister_rf

Si?... Cum se poate sa fii electronist si sa nu-ti construiesti propriul tomograf?!.. :lol:

 

...uite si varianta construita de un vecin...

Posted Image

Link to comment
Guest andries_andreea

Le multumesc tuturor care mi-au dat sfaturi pt proiectul meu ... sper sa le pot pune in aplicare in curand.

Link to comment

Da sa stii ca am vazut cu ochii mei asa ceva , foarte simplu de realizat. Montajul nu era greu, am sa vad daca pot sa fac rost de schema. In schimb alta este buba, iti trebuie un osciloscop cu memorie. Persoana la facut pentru doi tipi de la bioinginerie medicala ca proiect de diploma. Dar avea un osciloscop digital cu afisaj LCD (costa foarte mult asa ceva). Ma gandesc daca nu se poate folosind o placa de achizitie mai ieftina si un computer.AAA SI INCA CEVA :)) NU STIU CUM DAR MERGEA DOAR PE BAIATUL ASTA CARE A FACUT PROIECTUL CA CEI DOI CIND ISI PUNEAU ELECTROZOO NU SE VEDEA MARE LUCRU. ASTA IN SCHIMB ERA BUN DE PREZENTARI. ASA A SPUS UN PROF CARE A VENIT SI A VAZUT CE BINE SE VEDEAU FORMELE ALEA DE UNDA PE OSCILOSCOP. SI :)) CHIAR SPRE HAZUL GENERAL TIPUL A FOST LUAT LA DIPLOMA SI A FOST FOLOSIT CA PACIENT. AIA DE LA BIOINGINERIE AU FOST FOARTE INCANTATI DAR NU STIAU CA NU MERGE PE ORCINE. CRED CA ASTA AVEA PIELEA MAI SMECHERA SAU POATE DE LA GEL-UL DE PAR :)).

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines