Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutati-ma cu o schema ,va rooooooog !


Recommended Posts

Profilo 4055 txt este tv-ul si are :-sursa cu TEA 2019, BU508A-procesor PCA84C640P/030-culoare TDA 3592 A (& co) - final linii BU808 DFIAm gasit o sigurantza in sursa ,arsa , si continuand pe traseu m-am oprit in trafo-chopper . Am gasit prin documentatia mea , undeva intr-un manual de surse o varianta de sursa ( pt. freedom ! ) dar dupa cum reiese din schema aia, ar trebui sa fie trafo chopper in scurt . va rog pe voi cei care au o schema pt modelul asta sa mi-o trimita si mie sau sa ma indrume de unde sa o iau ,daca o stiu pe undeva pe net... Tavi te rog pe tine poate ma poti ajuta , daca citesti cumva postul meu !??

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest nik1965

Verifica tranzistorul din sursa, si daca este strapuns inlocuieste si toti condensatorii electrolitici din sursa (partea de primar). Este posibil sa nu mai ai probleme.Posibil si condensatorul electrolitic de pe linia de 110V sa fie uscat(capacitate redusa).

Link to comment

Trafo-chopper avea bobina 1-7 in scurt ,cu 11-13 fapt ce a pus colectorul si respectiv tensiunea din punte ,la masa .Noroc cu sigurantza F101 de 1 A care a plesnit si m-a salvat de alte pagube.Am inlocuit transformatorul ,am schimbat asa , preventiv electrolitici din primar si am verificat si capacitatea la cei din filtraj , totul e "struna " acum :d Multzumesc baieti ,chiar santeti de valoare !!!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines