Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony KV-M2521D defect deflexie verticala


Recommended Posts

Am o problema cu un Sony KV-M2521D - sunet ok, dar imaginea "se rezuma" la o dunga verde orizontala pe mijlocul ecranului. Am inlocuit R530 (1R2), TDA8170 si 3 condensatori din jurul TDA, a mers o vreme, dar acum s-a defectat din nou. Dupa ce am schimbat integratul, tv-ul functiona normal, dar imaginea aparea doar dupa 2-3 minute de la pornire. N-as vrea sa mai schimb inca odata TDA-ul ca sa se arda dupa o saptamana :( Idei?Multumesc anticipat.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4
  • Created
  • Last Reply
Guest dan velici

ai umblat cumva prin G2? aaa si altceva C uri aia cand i ai schimbat sper ca i ai pus bine......... :idea:

Link to comment
Share on other sites

Condensatorii i-am pus bine :) Am umblat la G2 cat sa reduc din dungile de retrace care apareau pe rastru negru dupa ce am schimbat TDA8170, dar nu a trebuit sa modific substantial tensiunea.

Link to comment
Share on other sites

de aia ti se aprinde greu, e tubul uzat si fiindca ai micsorat G2 asa se comportacine a dat G2-ul mai mare incat se vedeau liniile de intoarcere , a facut-o din acest motiv dar asta este, cu timpul va porni si mai greu imaginea deci bucura-te cat mai poti acumtuburile sony nu se regenereaza - nu tine regenerarea la ele, pica repede

Link to comment
Share on other sites

Guest muresandorel

apropo tara stii de ce nu tine cu regenerarea la tuburile de sony?(sau alt mod de rezolvare al tubului ca tv sant bune si e pacat de ele)nici la tuburile atea ESF nu prea tine.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines